Braga: 956 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Vyřizuji veškerou dokumentaci spojenou s podnikáním.
Medián prodejní ceny
7 354 769 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Portugalština
Agentura je globální butiková realitní makléřská společnost, která zastupuje portfolio nemovitostí na předních světových trzích a ve vyhlášených destinacích. Agentura, kterou Inman označil za nejlepší luxusní makléřskou společnost, je jednou z nejrychleji rostoucích předních butikových značek na světě. Naši klienti a agenti těží ze sdílených zdrojů našeho mezinárodního týmu, včetně interních, špičkových kreativních, PR a technologických divizí. Ať už máte namířeno kamkoli, můžeme vás tam odvézt.
Medián prodejní ceny
19 966 470 CZK
Nabídky k prodeji
450
Jazyky
Portugalština, Angličtina
Real Estate Consultant ve společnosti Gerês / Braga Norte de Portugal , several gold visas Vše, co potřebujete v severním Portugalsku, budete mít někoho, kdo vám vždy ochotně pomůže. Mým cílem je překonat očekávání mých zákazníků
Medián prodejní ceny
3 640 364 CZK
Nabídky k prodeji
58
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština, Italština
Pokud chcete prodat, koupit, pronajmout nebo vniknout na svůj majetek, kontaktujte nás na čísle 914 339730 nebo vianadocastelo@comprarcasa.pt. Poskytujeme také služby dekoračního poradenství a / nebo přestavby interiérů. ComprarCasa je první a jedinou národní realitní sítí, ve které jsou Central Services držiteli certifikace kvality ISO 9001:2015.
Medián prodejní ceny
6 170 108 CZK
Nabídky k prodeji
43
Jazyky
Portugalština, Katalánština, Angličtina, Španělština
Jmenuji se Rui VIANA a pracuji jako realitní konzultant ve společnosti IAD Portugal. Na základě inovativního a disruptivního modelu se IAD rozchází s tradičním konceptem realitní kanceláře a přizpůsobuje se potřebám klientů 21. století. Nemáme žádné obchody, což mi umožňuje setkat se s vámi a poskytnout vám ty nejlepší služby, ať jste kdekoli, na základě profesionality a transparentnosti. Jsem vám k dispozici, abych vám našel domov vašich snů nebo vám případně pomohl prodat vaši nemovitost. Neváhejte mě kontaktovat telefonicky +351939029353 nebo e-mailem rui.viana@iadportugal.pt.
Medián prodejní ceny
6 972 222 CZK
Nabídky k prodeji
46
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština
Se zkušenostmi, které mám na trhu, vám mohu pomoci najít domov, který potřebujete.
Medián prodejní ceny
4 936 086 CZK
Nabídky k prodeji
115
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština