Braga: 986 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Značka Olívio Luís rozvíjí koncept založený na blízkosti svého klienta, kde její základní pilíře spočívají v integritě, transparentnosti a odhodlání. Přesnost a srozumitelnost informací jsou zárukou silné profesní etiky, která zdůrazňuje. Naše politika sdílení vztahu mezi zúčastněnými stranami Olívia Luíse a dalšími odbornými konzultanty je založena na porozumění, důvěře a zdvořilosti mezi všemi a vytváří autentické prostředí vzájemné důvěryhodnosti v oboustranně výhodné logice. Naše účinnost nám umožňuje budovat vztahy založené na profesionalitě a přísnosti jako předcházející prvek a pokračovat v nejlepších výsledcích pro všechny strany zapojené do léčby, abychom dosáhli navrhovaných cílů. A samozřejmě další spokojený a úspěšný zákazník!
Medián prodejní ceny
7 292 749 CZK
Nabídky k prodeji
7
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština
Narodil jsem se v Braze v květnu 1984 a vyrůstal jsem v Amares, obklopen rodinou a přáteli. Od útlého věku je pocit vzájemné pomoci silný, takže když se objevila příležitost a výzva pracovat jako realitní poradce, s důvěrou jsem se chopil příležitosti. Dnes, kdy důvěra a smysl pro povinnost splnily mé cíle, pomáhám svým klientům mít co nejlepší zkušenosti, když se dostanou do kontaktu s realitním sektorem. Doufám, že vám mohu pomoci v této fázi vašeho života. Jan Azevedo.
Medián prodejní ceny
5 909 641 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Portugalština, Angličtina
Jmenuji se Sandra Soares a jsem nezávislá realitní poradkyně v IAD Portugal. Mojí hlavní oblastí práce je Esposende, Marinhas a Gandra, oblast, kterou velmi dobře znám a ve které se cítím naprosto pohodlně. Byl jsem součástí IAD France, kde jsem udělal mnoho rodin šťastnými tím, že jsem jim pomohl najít nebo prodat jejich domov. Chcete koupit nebo pronajmout nemovitost a stále jste nenašli to, co hledáte? Na této stránce najdete mé portfolio nemovitostí. Rád vás doprovodím na návštěvě. Pokud zde nenajdete to, co chcete, jsem vám plně k dispozici, abych vám pomohl v této velmi důležité fázi vašeho života. Pokud plánujete prodat svůj domov, mohu vám také pomoci tím, že vám zdarma dám odhad hodnoty a inzeruji vaši nemovitost na více než 200 realitních portálech po celém světě. IAD je realitní makléřská společnost, která nemá kamenné obchody, což mi umožňuje setkat se s vámi a poskytnout vám ty nejlepší služby, ať jste kdekoli, založené na profesionalitě a transparentnosti. Jako nezávislý realitní poradce mám autonomii při správě svých plánů a vyjednávání provize s vámi, což vám zaručuje personalizované sledování ve všech fázích procesu a kvalitní služby za nejlepší cenu. Kontaktujte mě!
Medián prodejní ceny
1 513 874 CZK
Nabídky k prodeji
42
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Francouzština
Jmenuji se Oscar Mendes a jsem realitní poradce Predimed. Dávám se vám k dispozici. Doprovázím klienta v průběhu celého procesu nákupu a procesu financování s nejlepším návrhem "Úvěr schválen do 48 hodin"!!
Medián prodejní ceny
5 155 219 CZK
Nabídky k prodeji
7
Jazyky
Portugalština, Španělština
Když přemýšlíte o zahájení podnikání v oblasti nemovitostí, podpora zkušené a profesionální agentury Je to rozhodně výhoda! Některé z významných výhod: - Viditelnost a proslulost nemovitosti inzerované na realitní platformě zvyšuje pravděpodobnost podnikání; - Profesionální ocenění nemovitosti je vždy spravedlivější pro obě strany; - Klasifikace a výběr potenciálních zainteresovaných stran, předcházení návštěvám a plýtvání časem; - Papírování a veškerá byrokracie procesu nebudou problémem. Spolupracujeme se specialisty na Zlatá víza! Kontaktujte tým Clouds House a dokončete perfektní transakci. Mluvíme: Angličtina Ruština Turečtina Portugalština Italština Francouzština Jsme tu pro Vás! Jsme specialisté v Portu, ale pracujeme v Braze, Lisabon a Algarve! Pracuji v partnerském systému a respektujeme pravidla. Děkuji vám za pozornost a k dispozici pro jakékoli dotazy.
Medián prodejní ceny
15 088 446 CZK
Nabídky k prodeji
7
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština, Italština
Mým cílem je doprovázet vás v procesu nákupu, prodeje, pronájmu nebo přestupku a poskytovat kompletní, nekomplikované, konkurenceschopné služby pomocí nejlepších a nejkompletnějších nástrojů online
Medián prodejní ceny
5 658 167 CZK
Nabídky k prodeji
4
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština
Jmenuji se Manuel SILVA, jsem nezávislý realitní poradce iad Portugalsko. Mým hlavním pracovním prostorem je BRAGA a VIANA DO CASTELO - PORTUGALSKO, oblast, kterou znám velmi dobře a ve které se cítím naprosto v pohodě. Chcete koupit nebo pronajmout nemovitost a stále jste nenašli to, co hledáte? Na této stránce najdete mé portfolio nemovitostí. Rád se k vám připojím na návštěvě. Pokud zde nemůžete najít to, co chcete, jsem vám zcela k dispozici, abych vám pomohl v této velmi důležité fázi vašeho života. Pokud plánujete prodat svůj domov, mohu vám také pomoci tím, že vám dám odhadovanou hodnotu a zveřejním vaši nemovitost na více než 200 realitních portálech po celém světě zdarma. iad je realitní makléřská společnost, která nemá žádné fyzické obchody, což mi umožňuje setkat se s vámi a poskytnout vám ty nejlepší služby, ať jste kdekoli, na základě profesionality a transparentnosti. Jako nezávislý realitní poradce mám autonomii při správě svých plánů a vyjednávání s vámi o mé provizi, což vám zajistí osobní sledování ve všech fázích procesu a kvalitní služby za nejlepší cenu. Kontaktujte mě!
Medián prodejní ceny
3 803 546 CZK
Nabídky k prodeji
16
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština
Jmenuji se António Gomes a v realitách pracuji od roku 2009. Pomáhám lidem prodat nebo koupit nemovitost.
Medián prodejní ceny
14 962 709 CZK
Nabídky k prodeji
30
Jazyky
Portugalština, Angličtina
Jsem tu, abych vám pomohl najít váš vysněný domov.
Medián prodejní ceny
17 351 713 CZK
Nabídky k prodeji
7
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština