Barcelona: 163 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
High-end butikové nemovitosti s kořeny ve Skandinávii.
Medián prodejní ceny
20 372 050 CZK
Nabídky k prodeji
55
Jazyky
Španělština, Němčina, Angličtina, Francouzština, Nizozemština, Polština, Ruština, Švédština
Ocean Real Estate, rušivé nemovitosti Společnost Ocean Real Estate se zrodila na základě spojení několika realitních profesionálů, kteří se při pohledu na nedostatky odvětví rozhodli vytvořit nový koncept, kde centrální osou jsou lidé, kde převládá důvěra nad podnikáním a kde transparentnost je hlavní hodnotou této agentury. Když jsme začínali, chtěli jsme definovat naše hodnoty a řídit se jimi ve všech našich činnostech, ukázali jsme vám je:
Medián prodejní ceny
5 160 919 CZK
Nabídky k prodeji
16
Jazyky
Španělština, Katalánština, Angličtina, Francouzština, Italština
Jsme tým vysoce kvalifikovaných odborníků s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti nemovitostí. Dohlížíme na všechny fáze procesu nákupu tím, že poskytujeme našim zákazníkům potřebnou podporu a poradenství.
Medián prodejní ceny
4 321 344 CZK
Nabídky k prodeji
23
Jazyky
Španělština, Katalánština, Angličtina
HABITAT POINT | Nemovitosti v Barceloně od roku 1995 Personalizovaná správa pro každou nemovitost. PUNTO HABITAT nemovitosti v Barceloně s více než 28 lety zkušeností. Jaké služby nabízíme? Prodej, pronájem a správa bytů v Barceloně. PRODEJ: Ocenění API zdarma do 24 hodin / Lídři v umístění produktů na realitních portálech / S vámi až do konce operace. NÁJEMNÉ: od roku 1995 jsme se podíleli na více než 5000 nájemních operacích v Barceloně / Trust the leader. SPRÁVA PRONÁJMU: více než 200 apartmánů spravovaných v Barceloně. Řízení incidentů/Změny dodávek/INCASOL. Vaše dědictví v těch nejlepších rukou. Odborníci ve všech čtvrtích Barcelony: přítomnost ve všech čtvrtích: vstupte na naše webové stránky a podívejte se na to
Medián prodejní ceny
6 370 896 CZK
Nabídky k prodeji
44
Jazyky
Španělština, Katalánština, Angličtina
Vítejte! Doufáme, že vám pomůžeme při nákupu nebo prodeji vašeho domova v Barceloně. A pokud máte byt a přemýšlíte o možnosti pronájmu, 40 let zkušeností v oblasti správy nemovitostí nám zaručuje: komplexní administrativa, takže se nemusíte o nic starat: certifikáty pro státní pokladnu, automatické navyšování, nájemní smlouvy, realitní poradenství a vše, co zajistí pronájem se zárukami ... A pro majitele, kteří chtějí prodávat, komplexní a personalizované řízení prodeje; Doprovázíme vás celým prodejním procesem a postaráme se o všechny kazuistiky prodeje: spravujeme dědictví, pomůžeme vám najít byt k prodeji nebo vyprázdnit a vymalovat ... Věřte nám, nebudete litovat!
Medián prodejní ceny
642 028 CZK
Nabídky k prodeji
34
Jazyky
Katalánština, Angličtina, Španělština
Společnost De Melo Real Estate and Business se zrodila s jasným posláním poskytovat služby obyvatelům čtvrti Les Corts tím, že jim nabízí nejlepší rady a vyhledává pro ně nejlepší příležitosti v realitním sektoru. Rodinná firma, která spravuje velké množství nemovitostí v Barceloně a okolí.
Medián prodejní ceny
394 847 CZK
Nabídky k prodeji
15
Jazyky
Španělština, Katalánština, Angličtina, Portugalština
Bcn Advisors byla založena v roce 2005 a je realitní kanceláří specializující se na poskytování řešení nejnáročnějších požadavků prestižního realitního sektoru. Se skvělým týmem profesionálů a konzultantů je naším cílem nabídnout vynikající produkt, vysokou kvalitu služeb a dokonalé odborné poradenství. Specializujeme se na "Boutique Real Estate Services" a nabízíme také službu "Buyers Agent" a "Golden Visa Residency" ve městě Barcelona a okolí.
Medián prodejní ceny
23 197 468 CZK
Nabídky k prodeji
182
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština