Barcelona: 258 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Medián prodejní ceny
10 534 368 CZK
Nabídky k prodeji
132
Jazyky
Španělština
Marbà. Od roku 1935 máte zkušenosti s nemovitostmi na vaší straně Finques Marbà je společnost zabývající se pronájmem, prodejem, správou majetku, poradenstvím v oblasti investic do nemovitostí a oficiálním oceňováním. Ve společnosti Marbà se zcela dlužíme našim zákazníkům, jejich prostřednictvím dostáváme doporučení ke spokojenosti. Zavázali jsme se, že jejich spokojenost a loajalita jsou pro nás prioritou a vynikáme naší skvělou znalostí současného realitního trhu.
Medián prodejní ceny
8 362 204 CZK
Nabídky k prodeji
55
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština
V Excens Real Estate cítíme, že nejlepší příběhy jsou ty kolektivní, kde se každý nápad přidává k dalšímu, aby se vytvořily jedinečné, nezapomenutelné a působivé prostory. Umožňujeme výjimečné zkušenosti s nemovitostmi, přičemž zvláštní pozornost věnujeme exkluzivitě, kvalitě a designu, spolu s mezinárodně uznávaným právním poradenstvím. Pomáháme našim klientům dosáhnout jejich cílů, ať už jsou jakékoliv. Nabízíme realitní řešení pro všechny typy nemovitostí a situací.
Medián prodejní ceny
24 860 606 CZK
Nabídky k prodeji
17
Jazyky
Španělština, Katalánština, Němčina, Angličtina, Francouzština, Italština, Ruština
Bcn Advisors byla založena v roce 2005 a je realitní kanceláří specializující se na poskytování řešení nejnáročnějších požadavků prestižního realitního sektoru. Se skvělým týmem profesionálů a konzultantů je naším cílem nabídnout vynikající produkt, vysokou kvalitu služeb a dokonalé odborné poradenství. Specializujeme se na "Boutique Real Estate Services" a nabízíme také službu "Buyers Agent" a "Golden Visa Residency" ve městě Barcelona a okolí.
Medián prodejní ceny
23 856 137 CZK
Nabídky k prodeji
183
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština
High-end butikové nemovitosti s kořeny ve Skandinávii.
Medián prodejní ceny
19 398 806 CZK
Nabídky k prodeji
60
Jazyky
Španělština, Němčina, Angličtina, Francouzština, Nizozemština, Polština, Ruština, Švédština
V Mobilě Vám poradíme, aby koupě Vaší nemovitosti byla velkým zážitkem. Budeme vás doprovázet celým procesem koupě, díky našemu týmu odborníků na nemovitosti, od podpisu smlouvy o vkladu až po listinu. A pokud hledáte nový domov nebo investici a žijete v zahraničí, máme pro vás službu: Mobila Property Hunters. Postaráme se o to, aby návštěvy pro vás, dokud nenajdete to, co jste hledali. Nezapomeňte nás kontaktovat, budeme mít nepochybně nejlepší řešení.
Medián prodejní ceny
7 357 735 CZK
Nabídky k prodeji
33
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština, Portugalština
NOA LUXURY PROPERTIES je vám k dispozici a nabízí své služby související s luxusním realitním sektorem: transakce prodeje, pronájmu a správy. S mezinárodní a národní klientelou se agentura snaží poskytnout vám úroveň zkušeností a služeb hodných nejexkluzivnějších míst, ve kterých jste přítomni. S klidem a důvěrností vás můžeme doprovázet ve všech vašich realitních projektech. Marbella, Estepona, Tenerife, Barcelona.
Medián prodejní ceny
10 597 147 CZK
Nabídky k prodeji
175
Jazyky
Španělština, Arabština, Němčina, Angličtina, Italština, Portugalština
FINQUES PRAT Váš realitní partner v okouzlujícím Maresme v Katalánsku Jsme přední realitní kancelář se sídlem v malebném regionu Maresme v Katalánsku. Jsme hrdí na to, že jsme vaším důvěryhodným partnerem ve všech realitních transakcích a nabízíme pečlivé a personalizované služby, které splňují jedinečné potřeby každého klienta. Naše zkušenosti Díky dlouholetým zkušenostem na realitním trhu jsme se etablovali jako lídr v prodeji rezidenčních, komerčních a průmyslových nemovitostí. Ať už hledáte bydlení u moře, strategicky umístěný komerční prostor nebo inovativní průmyslový projekt, ve FINQUES PRAT jsme připraveni splnit vaše realitní sny. Opatrné zacházení Chápeme, že prodej nemovitosti zahrnuje více než jen jednoduché transakce; Zahrnuje sny, očekávání a významnou investici. Proto se specializujeme na pečlivé provádění všech nezbytných postupů pro zajištění hladkého průběhu transakcí. Od přesného odhadu tržní hodnoty až po efektivní prezentaci nemovitosti se postaráme o každý detail, aby se naši klienti mohli soustředit na to, na čem opravdu záleží: na jejich nový domov nebo investici. Rozmanitost nabídek Ať už máte zájem o další prodej nemovitostí s historickým kouzlem nebo o novostavby s nejnovějším vybavením, nabízíme širokou škálu možností, které vyhoví všem vkusům a potřebám. Naše rozmanité portfolio odráží architektonické bohatství a přírodní krásy, které charakterizují Maresme. Mezinárodní zaměření To nám umožňuje oslovit mezinárodní publikum, což našim klientům poskytuje globální expozici pro jejich nemovitosti a mezinárodní síť pro jejich investice. Každá nemovitost vypráví jedinečný příběh a my jsme odhodláni pomoci našim klientům napsat další vzrušující kapitolu jejich života.
Medián prodejní ceny
1 883 379 CZK
Nabídky k prodeji
20
Jazyky
Španělština, Katalánština, Angličtina, Francouzština