Valais: 289 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Nicolas Descot, který těží z prvních zkušeností v hotelovém a luxusním automobilovém průmyslu, získal jako poradce skutečné kvality, jmenovitě pozorné naslouchání zákazníkovi a podrobnou analýzu jeho potřeb. Dokonale zná švýcarský trh s nemovitostmi a rozvíjí skutečný vztah důvěry se svými klienty, vždy si dává prostředky k realizaci svých projektů, a to i těch nejsložitějších. Nicolas Descot, splněný v sektoru nemovitostí, je odhodlán najít nemovitost, která dokonale splní váš požadavek.
Medián prodejní ceny
38 551 219 CZK
Nabídky k prodeji
31
Jazyky
Francouzština, Angličtina
Váš odborník na prodej a správu nemovitostí! Se sídlem v centru Valais a aktivní po celém francouzsky mluvícím Švýcarsku, ať už k nákupu, prodeji, pronájmu, odhadu, provedení stavebního projektu nebo správě vašeho majetku, EREN Real Estate je na vašem hodu, aby vás vedl a radil vám na každém kroku cesty ve vašem projektu. S výhodou skvělé zkušenosti a vysoce specializované školení, chceme být blízko k našim voličům tím, že upřednostňuje osobní vztah s globální podporou s důvěrou. Těšíme se, že vás poznáme a budeme schopni přispět k realizaci Vašich projektů! Pan Renato Nesta, zakladatel a ředitel
Medián prodejní ceny
13 121 968 CZK
Nabídky k prodeji
105
Jazyky
Francouzština, Angličtina, Italština
Jako realitní kancelář nabízející speciální propagační akce, chaty, vily, budovy, domy nebo dokonce byty určitého postavení v celém kantonu Valais má Eden Real Estate filozofii doprovázet daleko za jednoduchý prodej nemovitosti objekt, každý z jeho klientů v procesu výzkumu, výběru a nákupu, a to úplným a transparentním způsobem. A co víc, nákup nebo prodej bytů, vily, pozemku nebo domu za správnou cenu je velmi důležitý proces, který vyžaduje rady a odborné znalosti profesionálů. Díky rozmanitosti dovedností našich zaměstnanců jsme schopni vám poradit při všech krocích nezbytných k získání předmětu vašich snů, ať už se nachází kdekoli ve Valais. Nabízíme mnoho předmětů a propagačních akcí ve Valais ve městech, jako je Saxon, Savièse, Monthey, Verbier, Martigny, Crans Montana, Sion, Conthey, Sierre mimo jiné. Naše realitní kancelář vám poskytne komplexní poradenství, aby váš realitní projekt byl součástí udržitelnosti a nejlepších možných podmínek.
Medián prodejní ceny
15 123 983 CZK
Nabídky k prodeji
29
Jazyky
Francouzština
Domus Real Estate Agency byla založena v roce 1963 a v současné době je nejstarší z mnoha realitních kanceláří ve Verbieru. S více než 50 lety zkušeností ve všech oblastech nemovitostí vám naše rodinná agentura poradí s profesionalitou, zejména za účelem odhadu reálné hodnoty vašeho majetku. Naše dovednosti také využijeme k tomu, abychom vás doprovázeli v procesu prodeje vašeho majetku a pomohli vám při hledání chaty nebo bytu.
Medián prodejní ceny
254 474 003 CZK
Nabídky k prodeji
4
Jazyky
Francouzština
Hledáte realitní kancelář, která je schopna provést prodej nebo prohlídku Vaší nemovitosti v co nejkratším čase a podmínkách? CENTRUM-IMMO JE PRO VÁS TÍM PRAVÝM PARTNEREM. Díky našim zkušenostem a rozmanitým dovednostem jsme schopni vám nabídnout kvalitní služby, abychom co nejlépe vyhověli vašim požadavkům. PRODEJ NEBO HLEDÁNÍ NEMOVITOSTI SE JIŽ NEOMEZUJE POUZE NA UMÍSTĚNÍ NĚKOLIKA INZERÁTŮ A ORGANIZACI PROHLÍDEK: Díky internetu a sociálním sítím jsou potenciální kupující informovanější, náročnější a mají větší výběr. Nestačí být divákem realitního trhu, ale aktivním hráčem ve svém výzkumu. Profese realitního makléře se v posledních letech hodně změnila, a proto se musíme neustále přizpůsobovat novým požadavkům oboru. Agentura CENTRUM-IMMO vyvinula nové exkluzivní služby oceňování nemovitostí, které jí byly svěřeny, marketing na míru, přizpůsobený typu nemovitosti, jejím charakteristikám a regionu, ve kterém se nachází.
Medián prodejní ceny
24 838 369 CZK
Nabídky k prodeji
67
Jazyky
Francouzština
Díky dlouholetým zkušenostem v oboru vám rád poradím v procesu prodeje nemovitostí. Budu tu také pro vás, abych vás doprovázel při hledání a koupi vašeho realitního snu. Zatím. Stéphane
Medián prodejní ceny
6 435 737 CZK
Nabídky k prodeji
18
Jazyky
Francouzština, Angličtina
Realitní zprostředkování ve Švýcarsku. Vyskytuje se ve Valais, pláních a horách včetně Crans-Montana. zprostředkování zboží v soukromých nebo komerčních investicích (komerční plochy ve Valais, Performance management), Oceňování nemovitostí Poradenství, relační a na míru šitá podpora pro mé klienty jako nezávislý makléř. Řízení makléřských projektů v komerčním sektoru Síťování
Medián prodejní ceny
26 607 405 CZK
Nabídky k prodeji
36
Jazyky
Francouzština, Angličtina
Znalec v oblasti oceňování nemovitostí s federálním diplomem
Medián prodejní ceny
60 275 510 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Francouzština, Němčina, Angličtina
Cofimo je společnost se sídlem ve francouzsky mluvícím Švýcarsku, která se specializuje na realitní makléřství, které nabízí službu na míru.
Medián prodejní ceny
103 343 395 CZK
Nabídky k prodeji
8
Jazyky
Francouzština, Angličtina