Arizona: 1 233 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Asie Paluba, Realitní kancelář Jsem rodilá Tucsonanka a matka dvou dětí a znám sousedství zevnitř. Tucson se hodně rozrostl a vidět jeho vývoj a živost mě opravdu inspirovala. Můj praktický přístup je uklidňující a upřímný. Od počáteční konzultace až po konečné podání ruky o dohodě se snažím vidět práci od začátku do konce. Dobré komunikační dovednosti zajistí hladký proces po celou dobu, protože vím, že ať už kupujete, prodáváte nebo investujete, je to jedna z nejdůležitějších transakcí vašeho života. Upřímnost a integrita jsou ústředním bodem mého přesvědčení a poznávání potřeb mých klientů je v mé mysli nejdůležitější. Zaručuji, že budu neúnavně pracovat ve vašem zájmu a věnovat vám svou maximální pozornost. Jsem zkušený agent výpisu a kupujícího, který se umístil v horních 5% všech agentů jižní Arizony, a to je zkušenost, která pro vás funguje. Jsem odhodlaný advokát a nelítostný vyjednavač pro své klienty a moje dlouhá historie pozitivních recenzí to dokazuje!
Medián prodejní ceny
15 909 491 CZK
Nabídky k prodeji
5
Jazyky
Angličtina
Jsem realitní makléř s Tierra Antigua Realty obsluhující Sierra Vista, AZ a blízké oblasti. Poskytuji kupujícím a prodejcům profesionální, osobní službu jeden na jednoho. Chápu, že nákup nebo prodej domu může být komplikovaný a matoucí. Mým cílem je, aby transakce s nemovitostmi byly co nejhladší tím, že jim poskytneme citlivou a pozornou komunikaci od začátku do konce. Vysvětlím proces podrobně, abyste vždy pochopili, co se děje, a odpověděli na všechny otázky. Ať už chcete koupit nebo prodat, budu tam na každém kroku během celého procesu. Chcete agenta, který bude tvrdě pracovat, aby vám našel to, co hledáte v domě? Potřebujete agenta, který ví, jak efektivně prodávat váš domov, aby se prodával? Zavolejte mi! Těším se na pomoc a rád bych s vámi mluvil.
Medián prodejní ceny
3 827 616 CZK
Nabídky k prodeji
2
Jazyky
Angličtina
Více než 12 let zkušeností s oceňovanými úrovněmi služeb a objemových prodejů ve spolupráci s kupujícími a prodejci v oblasti Yuma!
Medián prodejní ceny
4 130 246 CZK
Nabídky k prodeji
3
Jazyky
Angličtina
Nabízí 15 let vášnivých místních zkušeností s nemovitostmi Tucson a specializované individuální služby (bez týmů). Pro vaši úvahu, 496 recenzí od minulých klientů: http://bit.ly/HireSpirit
Medián prodejní ceny
22 296 470 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Angličtina
Jsem hrdý rodák z Arizony a dobře znám své rodné město. Snažím se poznat co nejvíce čtvrtí a trhů, abych lépe radil svým klientům. Jsem také schopen vám pomoci s vašimi obchodními potřebami. Moje expozice v různých obchodních sektorech mi pomáhá rozšířit můj myšlenkový proces při hledání místa pro komerčního klienta. Budu naslouchat vašim potřebám a aktivně hledat ideální místo pro vás.
Medián prodejní ceny
9 164 648 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Angličtina
"Proměna snů v adresy" Ron a já se snažíme pomáhat našim klientům každý den dosáhnout jejich cílů nákupu a prodeje rezidenčních nemovitostí v Tucsonu v Arizoně.
Medián prodejní ceny
7 078 504 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Angličtina
Philip úzce spolupracuje se svými zahraničními a domácími kupujícími a prodejci zde v Arizoně. Přináší špičkové výsledky s nejlepšími službami ve své třídě. Ať už kupujete, prodáváte nebo investujete, můžete věřit philipovi a týmu Fulton-Rizzo ve společnosti Hunt Distinctive Properties ERA.
Medián prodejní ceny
13 796 337 CZK
Nabídky k prodeji
5
Jazyky
Angličtina