Galicie: 458 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Proč s Buve? Protože vám nabízíme přesně to, co chcete, můžeme propagovat váš domov na všech portálech a že spravujete své kontakty nebo že nám necháte spravovat prodej vaší nemovitosti a my prodáme do 70 dnů. Buve je realitní společnost, kterou každý prodávající potřebuje znát a od naší společnosti vám nabízíme z ocenění nemovitostí prodávaných ve vašem okolí. příslušnému notářskému vedení.
Medián prodejní ceny
4 988 935 CZK
Nabídky k prodeji
143
Jazyky
Španělština, Katalánština, Angličtina
Snažíme se klientovi pomoci prodat nebo najít nemovitost, která vyhovuje jejich potřebám
Medián prodejní ceny
5 189 495 CZK
Nabídky k prodeji
17
Jazyky
Španělština, Angličtina
Jsme realitní kancelář specializující se na zprostředkování prodeje a pronájmu průmyslových objektů v Galicii, kromě prostor, kanceláří a pozemků. Činnost jsme zahájili v roce 2009, máme více než 15 let zkušeností v oblasti průmyslu, logistiky a obchodu. Specializujeme se na komercializaci immoindustriálního majetku ve všech jeho variantách. Naším každodenním zprostředkováním v pronájmu a prodeji průmyslových skladů, logistiky, kanceláří, komerčních prostor a obchodních pozemků. Naše služby jsou zaměřeny na poskytování realitních řešení malým, středním a velkým společnostem. Pracujeme na pokrytí různých cyklů vašeho podnikání, máme důkladnou znalost galicijského trhu s nemovitostmi. Radíme při hledání nemovitostí v této komunitě a postaráme se o komercializaci tohoto typu majetku. K dnešnímu dni jsme informovali více než 500 společností, v důsledku toho máme velké portfolio klientů a nejlepší nabídku průmyslových lodí v Galicii
Medián prodejní ceny
3 775 545 CZK
Nabídky k prodeji
216
Jazyky
Španělština
Jsme Real Estate par excellence společnosti Barakaldo, která byla založena v roce 1972 jako rodinný podnik, který byl po celou tuto dobu aktualizován, aby zůstal nejlepší. Naše společnost se stará o lidi a jejich potřeby a my se vyznačuje našimi skvělými zkušenostmi a dobrou léčbou. Pokud nám svěříte nákup nebo prodej vašeho domu, budeme s vámi až do konce.
Medián prodejní ceny
1 454 061 CZK
Nabídky k prodeji
98
Jazyky
Španělština, Angličtina
Persona con don de gente. Mucha empatía. Y muy resolutiva en nuestro trabajo. Amplia experiencia con el cliente.
Medián prodejní ceny
5 014 005 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Angličtina, Španělština