Dům za Koupit v Algoz, Portugalsko

8365-065 Algoz
Pozemek • 8 místnost(i) • 8 lož. • 356 m² • ref.: TACM2301CN
18 704 080 CZK

Tento hotel má 2 plně funkční obchodní složky (restaurace a budova v AL) a je otevřen od roku 2010. Se 2 podlažími a střešní terasou o celkové zastavěné ploše 346 m. Nachází se v samém srdci Vila de Algoz, tato nemovitost má dvě fronty a nabízí skvělou příležitost pokračovat v prosperujícím podnikání v okouzlujícím prostředí a velké turistické a místní atrakci.

1/ Restaurace :
V přízemí s výškou 173 m je připravena restaurace s automatickými vstupními dveřmi. Prostor je velký a má kapacitu 65 míst, u pohodlných a elegantních stolů a židlí, velmi útulných s krbem a typicky portugalských, se dvěma televizory. Disponuje třemi sanitárními zařízeními, která efektivně uspokojují potřeby zákazníků a zaměstnanců. Barový prostor je plně vybaven pro obsluhu restaurace, má vinný sklípek a vinný sklípek, restaurace je obsluhována moderní, otevřenou a zcela nerezovou kuchyní, přísně dodržující všechny hygienické a zdravotní normy a spíž s dobrými prostory. Je vybaven všemi druhy strojů a kuchyňského náčiní, takže může pracovat různými způsoby - jsou zde samostatné nerezové desky na ryby, maso, zeleninu. Průmyslová konvektorová trouba, profesionální gril Gresilva a také vybavený 2 truhlami na ryby, 1 na maso a 1 na zeleninu. Tradiční truhla na zmrzlinu, truhla na dezerty, 1 vertikální lednice na nápoje.

2/ Ubytování AL:

V 1. patře s 173m je AL- Local Accommodation se samostatným přístupem a přímo do ulice, s 8 ložnicemi všechny s vlastní koupelnou, 3 z nich s balkonem (1 z nich je uzavřený) a všechny jsou v apartmánech - s plnou koupelnou a klimatizací. K dispozici je otevřený kuchyňský kout, kuchyň a malý prostor pro volný čas/čtecí koutek. Všechny pokoje jsou připraveny ke zpeněžení a jsou vždy obsazeny!
Co se týče dalších důležitých prvků a exteriéru, má střešní terasu s přístupem 12V nákladním výtahem, plně oplocenou a vodotěsnou, s krytým prostorem s markýzou a uzavřenou, která slouží jako sklad a prádelna. Má 4 solární panely s topným systémem na 800 litrů, kotel na podporu, odsavač "hub" pro odsávání a kompenzaci zplodin a plynárnu se 2 velkými a dvěma malými zásobníky. Má také sledovací a poplašný systém.

Objevte potenciál této nemovitosti/podniku a přijďte a nabídněte veřejnosti chutě, které již denně okouzlují každého. Jedná se o restauraci, která je vždy plná a velmi oblíbená u cizinců i místních.

Prostory

Pokoje8
Ložnice8

Povrchy

Živobytí356 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Alarm
Balkón
Klímatizace
Terasa

Algoz

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data