Ostatní - Bydlení na prodej v Albufeira a Olhos de Água, Albufeira

Albufeira
Pozemek • 1 místnost(i) • 1 lož. • 2 koup. • ref.: PT-121491860-18
655 991 CZK
Popis

Objevte ráj v srdci Algarve díky této jedinečné příležitosti nakupovat týden v prestižní zahradní vesnici Clube de Albufeira.
Tento resort se nachází v klidném a malebném prostředí a nabízí bezkonkurenční dovolenou. zkušenost. Odpočiňte si a načerpejte nové síly u úžasného bazénu, kde se můžete namočit a vychutnat si algarvské slunce. Milovníci fitness mají k dispozici moderní a dobře vybavenou posilovnu, která se během dovolené udrží v kondici. Rodiny s dětmi si zamilují bezpečné a zábavné hřiště, které těm nejmenším poskytne hodiny zábavy a radosti. A pro gurmány má resort vynikající restaurace, které podávají různé lahodné pokrmy a nabízejí skutečně nezapomenutelný kulinářský zážitek. Nenechte si ujít příležitost investovat do týdenní dovolené v jedné z nejžádanějších destinací v Algarve. Clube de Albufeira Garden Village je ideálním místem pro vytvoření nezapomenutelných vzpomínek s rodinou a přáteli a zároveň si užít veškeré vybavení a luxus, který tento exkluzivní resort nabízí. Tato nabídka platí na 36. týden v roce, vstup je v sobotu v 18:00 a končí následující sobotu ve stejný čas.
Pozemkové tituly jsou periodickým a doživotním právem na bydlení a mohou být předány potomkům. Apartmán je vybaven hotelovým nábytkem, vlastní koupelnou a balkonem.
Kontaktujte nás ještě dnes, abyste se dozvěděli více, a nenechte si ujít příležitost vlastnit kousek ráje Algarve!

Prostory

Pokoje1
Ložnice1
Koupelny2

Povrchy

Celkem100 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Fitness centrum

Albufeira

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data