Samostatně stojící elegantní vily s bazénem v destinaci San Miguel de Salinas

San Miguel de Salinas
Dům • 4 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 96 m² • ref.: ALC-00521-21895
8 996 397 CZK
9 246 993 CZK-250 596
Moderní samostatně stojící vily se 3 ložnicemi a bazény v San Miguel de Salinas

Moderní samostatně stojící vily s vlastními bazény najdete v Urbanización Blue Lagoon v Alicante. Urbanización Blue Lagoon je rozmanitá komunita skládající se převážně z obyvatel Anglie, Španělska, Německa, Nizozemska, Švédska, Irska, Švýcarska a Norska. Tato komunita, postavená na počátku osmdesátých let na vynikajícím místě na kopcích na okraji San Miguel de Salinas, nabízí nádherný výhled na solná jezera, moře a otevřenou krajinu.

Vily na prodej v San Miguel de Salinas mají výhodnou polohu v pěší vzdálenosti od místních barů a restaurací, 1,8 km od známého 18jamkového golfového hřiště Villamartín, 4,8 km od známého nákupního centra La Zenia Boulevard a 5,6 km od známého nákupního centra La Zenia Boulevard. Pláž, která se nachází 13 km od centra města Torrevieja. Kromě toho jsou mezinárodní letiště v Alicante a Murcii vzdálena hodinu jízdy od vil.

Každá ze samostatně stojících vil se nachází na pozemku o rozloze od 240 m² do 280 m² a má vlastní bazén a zděné parkoviště. Uvnitř najdete tři ložnice, s hlavní ložnicí s vlastní koupelnou a sprchovým koutem. Vily mají také otevřenou kuchyň, prádelnu, otevřený jídelní kout a prostorný obývací prostor. Vily mají navíc vlastní střešní solárium, které je ideální pro relaxaci a vychutnávání si výhledu.

Pokud hledáte vilu v San Miguel de Salinas, která nabízí každodenní život jako na dovolené, tyto elegantní vily se soukromými bazény a solárii patří mezi nejlepší dostupné možnosti.


ALC-00521

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí96 m²
Celkem96 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

San Miguel de Salinas

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře
Panoramatický výhled na venkov
TypDům
Rok výstavby2023
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data