Luxusní dvojvily v Torrevieja Costa Blanca

Los Altos
Dům • 4 místnost(i) • 3 lož. • 3 koup. • 85 m² • ref.: ALC-00524-33666
10 127 229 CZK
Dvojdomek vily se 3 ložnicemi v Torrevieja Costa Blanca

Vily v Los Altos, předměstí Torrevieja, jsou od centra města vzdáleny asi 5 km. Torrevieja je známá svými dvěma velkými přírodními jezery se slanou vodou, Salinas de Torrevieja, která tuto oblast obklopují.

Vily na prodej v Torrevieja mají výhodnou polohu v docházkové vzdálenosti od každodenní občanské vybavenosti. Nachází se 2,2 km od nemocnice Torrevieja, 3,9 km od pláže, 5,4 km od známého nákupního centra La Zenia Street pod širým nebem, 5,7 km od slavného 18jamkového golfového hřiště ve Villamartinu a 8 km od centra města. Torrevieja. Vily nabízejí snadný přístup k dopravním uzlům. Letiště v Alicante a Murcii jsou vzdálená hodinu jízdy od vil a poskytují obyvatelům pohodlné možnosti cestování.

Komplex nabízí obyvatelům luxusní vybavení, včetně velkého společného bazénu se zelenými plochami a stinnými plochami. To poskytuje prostor pro relaxaci a socializaci se sousedy.

Každá vila je postavena na pozemku o rozloze přibližně 225 metrů čtverečních a má vlastní bazén a kryté parkoviště. Vily mají tři dvoulůžkové ložnice, každá se skříněmi. Hlavní ložnice má vlastní koupelnu se sprchovým koutem. K dispozici je také další koupelna se sprchovým koutem. Vily mají otevřenou kuchyň, otevřený jídelní kout a prostorný obývací pokoj s velkými okny ve francouzském stylu vedoucími na sluneční terasu s výhledem na soukromý bazén. Kromě toho je k dispozici soukromé střešní solárium s krásným výhledem.


ALC-00524

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny3
Balkony1

Povrchy

Živobytí85 m²
Celkem85 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Torrevieja

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2025
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data