Byt za Koupit v New York, Spojené státy americké

10019 New York
Byt • 3 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • ref.: 22972984
10 472 220 CZK

Vítejte doma v tomto prostorném bytě v srdci New Yorku! Tento báječný apartmán s jednou ložnicí, který se nachází jen pár kroků od Central Parku a je obklopen živými restauracemi a zábavou, má co nabídnout! S obývacím pokojem o rozměrech něco málo přes 13,6' x 16' a stoupajícími 10' stropy si budete moci užít prostor, kde se můžete natáhnout a mít přátele a rodinu. Kromě obývacího pokoje orientovaného na východ, který má úžasné přirozené sluneční světlo, je zde velká předsíň se 2 skříněmi, které jsou DVĚ skříně a zrekonstruovaná koupelna s krásně kachlovým sprchovým koutem, který má skleněné dveře a dešťovou sprchovou hlavici!
Na druhé straně bytu máte kuchyňskou linku s oknem, která byla před několika lety kompletně zrekonstruována a je vybavena kamennými deskami a nerezovými spotřebiči včetně myčky.
Hned na druhé straně kuchyně najdete ložnici! Ložnice o rozměrech přibližně 9,5' x 13' je zastrčená v zadní části bytu, mimo ulici a mimo dosah nežádoucího hluku. Je to docela špendlík a má také pěknou procházku ve skříni.
Jedná se o nádherný byt s 1 ložnicí vhodný pro domácí mazlíčky v srdci západního města za cenu pouze 450 000 dolarů a má velmi rozumnou údržbu!

Společné prostory, chodby a schodiště byly také kompletně zrekonstruovány a v dohledné době neprobíhají žádné posudky ani projekty! Podnájem je povolen po roce obývání majitelem a umožňuje společný nákup, nákup rodičů pro dítě a darování (vše případ od případu). Je to skvělá příležitost se snadným procesem žádosti/schválení!

- Moderní renovace: Nedávno zrekonstruovaný s pečlivým důrazem na detail, s povrchovou úpravou z přírodního kamene a špičkovými spotřebiči z nerezové oceli.

- Prvotřídní poloha: Dokonale se nachází v Midtown West a budete mít snadný přístup k Central Parku, prvotřídním restauracím, obchodům a zábavním možnostem.

Nenechte si ujít příležitost udělat z tohoto luxusního bytu svůj nový domov. Naplánujte si prohlídku ještě dnes!

Prostory

Pokoje3
Patra6
Ložnice1
Koupelny1
Vybavení extrahované pomocí AI.
Myčka nádobí

New York

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Orientace na Východ