Elegantní dvojvily v komplexu s bazénem v Denii, Costa Blanca

Dénia
Dům • 4 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 88 m² • ref.: ALC-00890-35840
6 324 935 CZK
Dvojdomek vily se 3 ložnicemi v komplexu s bazénem v Denia, Costa Blanca

Elegantně navržené vily se nacházejí ve městě Denia v Alicante na jižním pobřeží Španělska. Denia se nachází v regionu Valencie a má středomořské klima s horkými letními měsíci a mírnými zimními měsíci. Nábožensky, která přitahuje pozornost svou historickou strukturou, je proslulá svými přímořskými hrady, úzkými uličkami a přístavem. Jsou zde také oblíbené pláže, jako jsou Les Marines a Las Rotas (Las Marines a Las Rotas). Kromě toho jsou v Denii obchody, restaurace, školy, zdravotnická zařízení a kulturní zařízení. Město nabízí dobře rozvinutou dopravní síť a snadný přístup do Alicante a Valencie. Se všemi těmito zařízeními nabízí Denia klidný život vedle přírodních krás a moře.

Vily na prodej v Alicante Denia: nachází se v docházkové vzdálenosti od denní vybavenosti. Dvojvily jsou navíc vzdálené 1,5 km od pláže Playa de la Almerabra, 9 km od centra Denia, 12 km od 18jamkového golfového hřiště La Sella, 50 km od centra Benidormu a 104 km od mezinárodního letiště Alicante.

Nabízí komfortní obytný prostor v rámci komplexu s bazénem a zahradami. Všechny vily mají vlastní zahradu a kryté parkoviště.

Vily mají 3 ložnice s vestavěnými skříněmi, vlastní koupelnu, společnou koupelnu, samostatnou kuchyň, otevřený jídelní kout a obývací pokoj zdobený francouzskými okny. Venkovní schodiště má navíc přímý přístup na střešní terasu.


ALC-00890

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí88 m²
Celkem88 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Terasa

Dénia

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2024
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data