Dům za Koupit v Torrevieja, Španělsko

Torrevieja
Bungalov • 2 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 45 m² • ref.: TO-EU-31/7066
3 713 317 CZK
Tento rohový bungalov, který se nachází v klidné oblasti Torretas, byl kompletně zrekonstruován tak, aby splňoval dnešní požadavky na pohodlí. Nemovitost o rozloze 45 m² se skládá ze dvou dvoulůžkových pokojů, koupelny a kuchyně integrované do obývacího pokoje, které poskytují praktický a příjemný obývací prostor.

Prostorná terasa o rozloze 30 m² nabízí všestranný venkovní prostor pro zábavu i jako parkovací řešení. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči od firem Balay a Teka a je plně vybavena a připravena k okamžitému použití. Klimatizace s potrubním systémem zajišťuje příjemné prostředí po celý rok.

Mezi charakteristické vlastnosti nemovitosti patří kvalitní povrchové úpravy, jako jsou bíle lakované interiérové truhlářské výrobky, vysoká světlost díky orientaci a výhody vysokých stropů, které zvyšují pocit prostoru. Kromě toho se nabízí další úložný prostor, který přidává hodnotu k již tak významné funkčnosti místnosti.

Pokud jde o polohu, tento bungalov se nachází v blízkosti široké škály služeb, včetně nákupních center, škol, zdravotních středisek a supermarketů, a zároveň poskytuje rychlý přístup do rekreačních oblastí, jako jsou golfová hřiště a parky. Dalším lákadlem je blízkost pobřeží a snadný přístup do nedalekých měst, jako je Alicante, Santa Pola a Elche, která obohacují možnosti trávení volného času a kultury.

Tento dům je vynikající volbou pro ty, kteří hledají domov připravený k nastěhování, s veškerým moderním komfortem a v privilegované rezidenční čtvrti.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny1

Povrchy

Živobytí45 m²
Klímatizace
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Torrevieja

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data