70 LITTLE WEST Street 20AB

10280 New York
Byt • 4 místnost(i) • 4 lož. • 3 koup. • ref.: 10399793
105 849 338 CZK
Vstupte do elegance s tímto rohovým bytem se 4 lůžky a 3 koupelnami, který debutuje jako kombinovaná jednotka. Vychutnejte si nádheru výhledu na řeku Hudson z bezvadně navrženého obývacího pokoje a zrekonstruované kuchyně, to vše zasazené do rafinovaných hranic rezidence s certifikací LEED Platinum, která se může pochlubit nejmodernějšími systémy filtrace vzduchu a vody.

Nejedná se jen o nemovitost; Je to důkaz luxusu pro ty, kteří oceňují umění žít elegantně a udržitelně. Čeká na vás vaše svatyně, kde se sofistikovanost snoubí s vytříbeným životním stylem. Zdobí ho domácí kancelář, mediální salonek, funkční krb a okna od podlahy ke stropu s výhledem na řeku a město, takže zrekonstruovaný dům nabízí žádoucí centrum známé svou bezpečnou, komunitně orientovanou atmosférou a blízkostí hlavních dopravních uzlů, svěžími zelenými plochami na břehu řeky a vzrušujícími možnostmi stravování a nakupování.

Užijte si všechny výhody života v této oáze v centru města, včetně bezplatné kyvadlové dopravy do Tribeca, FiDi a South Street Seaport.

Příjemné foyer s obrovskou šatní skříní přechází do rozsáhlého otevřeného obývacího pokoje, jídelny a kuchyně zaplavené přirozeným světlem. Všude jsou krásné podlahy z tvrdého dřeva a elegantní krb Calacatta Gold dodává moderní, útulný nádech.

Kuchyň se může pochlubit jídelním ostrůvkem, mramorovými deskami Calacatta Gold, mramorovými dlaždicemi ve tvaru rybí kosti, stropním odsavačem par a integrovanými nerezovými spotřebiči značek Bosch, Wolf a Sub-Zero. Hned vedle kuchyně je vestavěný bar a plnohodnotná chladnička na víno Sub-Zero se dvěma zásuvkami chladničky.

Královské hlavní apartmá má stěnu z vestavěných skříní na míru, obrovskou šatnu s úložným prostorem na míru a koupelnu s nadměrným umyvadlem, sprchovým koutem a hlubokou vanou.

Druhá a třetí ložnice sdílejí přístup do pětidílné koupelny s dvojitým umyvadlem, sprchovým koutem a vanou, zatímco čtvrtá ložnice má hlubokou šatnu a sousedí s třetí plnou koupelnou. Ve všech koupelnách jsou toalety Toto a vodárny.

Domov je dokončen soukromou domácí kanceláří, mediálním salonkem a otevřenou prádelnou s velkokapacitní pračkou se sušičkou a vestavěným úložným prostorem. Nejmodernější technologie zahrnuje několik vestavěných televizorů, integrované reproduktory Sonos, centrální AV skříň a CCTV zabezpečení vstupu a mediálního salonku

Visionaire je luxusní kondominium s kompletními službami, které se může pochlubit jedinečnými vlastnostmi: je to první výšková budova v zemi s certifikací LEED Platinum a držitelem ocenění AIA Award for Excellence, má pokročilý systém HVAC, který filtruje 95 % prachu a alergenů, poskytuje vysoce filtrovaný čerstvý vzduch do každé místnosti, udržuje celoroční regulaci teploty a obyvatelé těží z centrálního systému filtrace vody.

Mezi působivé vybavení patří: 24hodinová obsluha, salonek s krbem, parkoviště na místě, dvě střešní terasy s grily, stoly a nekonečným výhledem na řeku, dětská herna, kolárna, soukromý úložný prostor (k dispozici pro samostatný nákup), promítací a odpočinkové místnosti, stejně jako zdravotní a wellness centrum s bazénem se střešním osvětlením, vířivka, dobře vybavená posilovna, sauna, masážní místnosti a studio jógy.

Budova se nachází v blízkosti South Cove Park, Battery, Brookfield Place, Oculus, Pearlman Performing Arts Center, Eataly, Whole Foods a dalších.
Metro (4, 5, N, R, 1) a trajektové linky jsou jen pár minut odtud.

Prostory

Pokoje4
Ložnice4
Koupelny3
Fitness centrum
Nonstop vrátný
Parkoviště
Sauna
Terasa
Vířivka

New York

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Panoramatický výhled na město
TypByt
Rok výstavby2008