Stylové apartmány se společným bazénem v Benjuvaru, Alicante

Centre
Byt • 3 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 67 m² • ref.: ALC-00889-35746
9 366 399 CZK
Luxusní designové apartmány se společným bazénem, 2, 3 a 4 ložnicemi v Beníłvaru, Alicante

Elegantní apartmány se nacházejí v Bunuvaru, malém městečku ležícím v provincii Alicante, ve španělské Valencii. Nachází se v oblasti Vega Baja del Segura, v blízkosti známé turistické destinace Costa Blanca. Neovar má středomořské klima s mírnými zimami a horkými léty, díky čemuž je atraktivní pro ty, kteří mají rádi teplé počasí. Má také výhodnou polohu v blízkosti pobřeží, což poskytuje snadný přístup k plážím a pobřežním zařízením. Přestože se jedná o malé město, nabízí základní občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení. Kromě toho se v blízkosti nacházejí velká města, jako jsou Torrevieja a Orehuela, která poskytují přístup k široké škále služeb a možností zábavy. Stejně jako mnoho měst ve Španělsku má i Buivar silný smysl pro komunitu a po celý rok se zde koná mnoho kulturních akcí a festivalů. Pro expaty nebo důchodce, kteří se chtějí začlenit do přívětivé komunity, to může být obrovská výhoda.

Apartmány na prodej v Beniovar, Alicante; Nachází se v pěší vzdálenosti od denních zařízení, 3,5 km od Sidwad Quesada, 4,5 km od 18jamkového golfového hřiště La Marchesa, 8 km od Torrevieja a solné laguny La Malta, 11 km od pláže Playa de la Roqueta a 11,5 km od Habaneiras. Mezinárodní letiště Alicante stojí 37 km od nákupního centra a centra města Torrevieja.

Apartmány nabízejí vybavení, jako je velký bazén a podzemní parkoviště ve společných prostorách.

Apartmány se liší stylem a mají dva, 3 nebo 4 pokoje. Všechny ložnice mají vestavěné skříně. Každý apartmán má dvě koupelny, z nichž pouze jedna má vlastní koupelnu. Kromě těchto prvků je zde velká otevřená kuchyň a jídelní kout a prostorný obývací pokoj s francouzskými okny a propojením na balkon.


ALC-00889

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí67 m²
Celkem67 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž

Alicante

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2025
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data