Stylové apartmány v blízkosti občanské vybavenosti v Alicante, Nunovar

Centre
Byt • 4 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 94 m² • ref.: ALC-00881-35559
10 577 328 CZK
Stylové dvou- a třípokojové apartmány v blízkosti občanské vybavenosti v Beníłovaru

Benívar je město v provincii Alicante ve Valencijském společenství ve Španělsku. Je to relativně malé město, které je známé svým tradičním španělským šarmem a je obecně považováno za klidnou a přátelskou komunitu. Město má občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace a místní služby. Nachází se také v blízkosti oblíbených turistických atrakcí, jako jsou pláže na pobřeží Costa Blanca.

Apartmány na prodej v Alicante, Nuvar, v docházkové vzdálenosti od denní vybavenosti, 3,5 km od ulice Ciudad Quesada, 4,5 km od 18jamkového golfového hřiště La Marchesa, 8 km od solné slanosti Torrevieja a La Malta, 11 km od pláže Playa La Roqueta, 11,5 km od centra města Torrevieja a nejznámějších nákupních center v Habaneiras a 37 km od letiště Alicante Mezinárodní.

Tyto moderní apartmány mají dvě nebo tři prostorné dvoulůžkové ložnice s vestavěnými skříněmi v závislosti na stylu, vlastní koupelnu se sprchovým koutem v hlavní ložnici u všech modelů, další koupelnu se sprchovým koutem, velkou otevřenou místnost - kuchyň a prostorný jídelní kout ve francouzském stylu, který se otevírá na soukromou sluneční terasu, a posezení s okny.

Poznámka: Modely penthousů mají ve svém soláriu soukromé střešní bazény.


ALC-00881

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí94 m²
Celkem94 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa

Alicante

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2025
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data