Luxusní dům ke koupi v La Marina del Pinet, Španělsko

Elche, La Marina del Pinet
Vila • 3 místnost(i) • 4 lož. • 3 koup. • 230 m² • Přízemí
11 329 679 CZK

Ref.Nr. 137

Jsme rádi, že vám můžeme představit tuto nádhernou vilu, kompletně zrekonstruovanou a plně zrekonstruovanou v letech 2023 / 2024 vysoce kvalitními materiály a nacházející se v srdci krásného pobřežního města LA MARINA. Nemovitost obklopená rozsáhlým pozemkem o rozloze 8174 m2 je připravena přivítat svého nového majitele.

U vchodu vás přivítá velká veranda zdobená květinami a stromy. Přední dveře na míru s tmavým sklem vedou do světlého obývacího pokoje, prostorného prostoru s otevřenou kuchyní se všemi spotřebiči zahrnutými v ceně. Převládající barvou domu je bílá, zatímco podlaha s mramorovým efektem s odstíny šedé a zlaté mu dodává elegantní nádech a vytváří magickou atmosféru.

Z obývacího pokoje je přímý vstup do dvou dvoulůžkových ložnic, obě s dvojitými okny, které umožňují dostatek slunečního světla k osvětlení prostor po celý den. Jedna z ložnic má vlastní koupelnu. Přes obývací pokoj je vstup do chodby s klenutým stropem a LED osvětlením, která vede do druhé spací části s dalšími dvěma dvoulůžkovými ložnicemi a dvěma koupelnami, z nichž jedna je v hlavní ložnici. Celkem nemovitost nabízí 4 ložnice a 3 koupelny, všechny plně vybavené.

Na konci chodby od posezení je druhá uzavřená veranda, kterou lze využít jako hernu nebo kino. Vrátíme-li se do hlavního obytného prostoru, schodiště vede do otevřeného ateliéru s úžasným výhledem na obývací pokoj, který se vyznačuje ocelovými, skleněnými a výraznými světly.

Pozemek je kompletně oplocený a uvnitř najdete olivovníky, palmy, cypřiše a oleandry, které časem vyrostou v celé své kráse. Dům se nachází jen 1 km od pláže oceněné modrou vlajkou a nádherného Středozemního moře.

Je to dům, který hledáte? Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku a objevte všechny krásy této jedinečné nemovitosti.

La Marina je vesnička v obci Elche v provincii Alicante ve Španělsku. Nachází se u Středozemního moře, na úpatí pohoří Sierra del Molar, v těsné blízkosti Guardamar del Segura a vedle Salinas de Santa Pola. Stejný název má i jeden a půl kilometru dlouhá pláž před městem La Marina. Hlavní přístup do La Mariny je po státní silnici N-332.

Prostory

Pokoje3
Ložnice4
Koupelny3
Parkoviště (vnitřní)5

Povrchy

Živobytí230 m²
Parcela8174 m²
Apartmány hostů
Myčka nádobí
Parkoviště

La Marina del Pinet, Elche

TypDům
Rok výstavby2023
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data