Klidné apartmány s výhledem na moře v Benidorm Alicante

Benidorm
Byt • 3 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 86 m² • 1. podlaží • ref.: ALC-00741-30714
13 463 651 CZK
Luxusní apartmány u pláže v komplexu v Benidormu

Tyto apartmány se nacházejí v Benidormu, pobřežní obci v provincii Alicante, a jsou součástí regionu Costa Blanca. Oblast je známá svým středomořským šarmem a vysoce kvalitními plážemi, které jsou po většinu roku obdařeny teplým a slunečným počasím.

Benidorm nabízí komplexní služby pro pohodlný životní styl. Tyto apartmány na prodej v Benidormu, Alicante, se nacházejí v docházkové vzdálenosti od nádherných pláží, škol, lékáren a restaurací. Prostorné golfové hřiště a velký supermarket uspokojí různé nákupní potřeby jsou vzdálené 5 minut jízdy. Kromě toho je v dojezdové vzdálenosti několik zábavních parků, jako je Terra Mitica a Aqua Natura. Tato klidná oblast má vynikající konektivitu, která umožňuje rychlý přístup do centra města a na dálnici AP-7. Komplex je vzdálen 30 minut jízdy autem od letiště.

Apartmány jsou součástí komplexu, jehož součástí je svěží zeleň. K dispozici je uzavřené parkoviště, úložné prostory, dětské hřiště a fitness centrum. Všechny apartmány mají bazén a úchvatný výhled na moře.

Moderně navržená budova nabízí prostorné obývací prostory s otevřenou kuchyní. Každý apartmán má prádelnu a prostorné terasy. V závislosti na stylu mají tyto apartmány jednu až 4 ložnice a jednu až 3 koupelny.


ALC-00741

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí86 m²
Celkem108 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Parkoviště

Benidorm

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře
TypByt
Rok výstavby2025
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data