Moderní samostatně stojící vily s bazény v Motamil Alicante

Mutxamel
Dům • 4 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 101 m² • ref.: ALC-00863-35105
10 075 384 CZK
Moderní samostatně stojící vily se 2 a 3 ložnicemi a bazény v Motamil Costa Blanca

Moderní vily se nacházejí v Motamil, okouzlující obci v provincii Alicante ve Španělsku, a nabízejí fascinující směs moderního bydlení uprostřed tradiční španělské přitažlivosti. Mutamil, známý svým skvělým klimatem a blízkostí pobřeží, se stal vyhledávanou rezidenční destinací. Přitažlivost města spočívá v klidné atmosféře, malebném okolí a snadném přístupu k různým zařízením.

Motamil nabízí harmonickou směs městského a venkovského životního stylu a poskytuje obyvatelům klid malých komunit spolu se snadnou blízkostí velkých měst, jako je Alicante. Tato oblast se vyznačuje úžasnou krajinou, včetně pláží a blízkých přírodních oblastí, což z ní činí ideální místo pro ty, kteří ocení outdoorové aktivity.

Tyto vily na prodej v Alicante mají strategickou polohu, jen 1,5 km od 18jamkového golfového hřiště Bonnalba, 5 km od rušné hlavní ulice a centra města Mutamil, 7 km od malebné pláže Playa de Josós del Campello a pouhých 28 km od mezinárodního letiště Alicante.

Na velkých pozemcích vil máte velký soukromý bazén a uzavřené parkoviště daleko od ulice.

V těchto moderních vilách jsou dvě nebo tři velké dvoulůžkové ložnice v závislosti na stylu, kromě toho, že všechny mají dvě koupelny, z nichž jedna má vlastní koupelnu v hlavní ložnici, otevřenou kuchyň a jídelní kout a prostorný obývací prostor. Tyto vily mají také střešní solárium.


ALC-00863

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny2
Balkony1

Povrchy

Živobytí101 m²
Celkem101 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

Mutxamel

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2026
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data