Dům za Koupit v Guardamar del Segura, Španělsko

Guardamar del Segura
Pozemek • 3 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 75 m² • ref.: RN6724/7278
6 411 748 CZK
NOVĚ POSTAVENÉ APARTMÁNY V GUARDAMAR DEL SEGURA

Nově postavený rezidenční komplex se nachází v srdci Guardamar del Segura.

10 moderních a exkluzivních apartmánů se 3 ložnicemi a 2 koupelnami, otevřenou kuchyní s obývacím pokojem, vestavěnými skříněmi, soukromou zahradou s bazénem, velkými terasami.

Společné prostory mají SPA, posilovnu a společné solárium, s vířivkou, odpočívadlem a hřištěm pro děti.

Nachází se pouhých 550 m od pláže a v blízkosti všech služeb (supermarkety, radnice, autobusové nádraží, zdravotní středisko), golfová hřiště jsou 6,5 km daleko.

Guardamar del Segura je město ležící na pobřeží Costa Blanca jih. Se svými 11 kilometry přírodní pláže a velkým borovým lesem.

Guardamar je klidné město k životu, má všechny služby po celý rok, jako jsou restaurace, bary, obchody, banky, rekreační místa atd.

Každou středu se v centrálních ulicích města pořádá trh, kde mnoho lidí nakupuje výrobky, jako jsou potraviny, oblečení, nábytek, zvířata atd. Je to velká poptávka a obyvatelé z okolního města přicházejí do Guardamaru každou středu, aby navštívili trh.

Guardamar del Segura má velký přístav s aktivitami po celý rok, má velké sportovní centrum s pádlovým tenisem, tenisem, fotbalem a velkým vyhřívaným bazénem, který funguje po celý rok. K dispozici je také knihovna, kde je bezplatné Wi-Fi a počítače.

Guardamar del Segura se nachází pouhých 20 km od letiště Alicante - Elche (El Altet), kde je mnoho letů každý den se spojením do hlavních evropských měst, kvůli poptávce po turistech na pobřeží Costa Blanca.

Prostory

Pokoje3
Ložnice3
Koupelny2

Povrchy

Živobytí75 m²
Bazén
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum

Guardamar del Segura

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na les
Výhled na město
Výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data