Dům za Koupit v Dénia, Španělsko

Dénia
Bungalov • 4 místnost(i) • 4 lož. • 4 koup. • 343 m² • ref.: AM00074000/9548
13 757 722 CZK
Přijďte si užít slunce a klid v tomto krásném luxusním domě!

Nabízíme bungalov se nachází v plážové oblasti San Juan Alicante, o celkové rozloze 343 metrů čtverečních a pouhých 300 metrů od pláže. Tento dům byl hýčkán a ošetřován svými majiteli, kteří jsou interiérovým dekoratérem, který mu dal dotek designu a luxusu.

Dům má velkorysý obývací pokoj s krbem, velká okna, kterými vstupuje spousta přirozeného světla, vysoké stropy a 2 terasy. Z obývacího pokoje v hlavním patře je přístup na velkou terasu, kde můžete žít a sprchovat se po příchodu z pláže nebo sportu. Má 4 ložnice, dvě z nich s vlastní koupelnou, 1 WC pro hosty, kuchyň vybavenou elektrospotřebiči a technickou místnost.

Tento dům má vše, co byste si mohli přát, v nejvyšším patře je dokonce i podkrovní ložnice, která potěší mladé lidi. A v suterénu je dvojgaráž, malý sklep, obývací pokoj a toaleta. Dům se nachází v rezidenční čtvrti se společným bazénem, velkou zahradou a spoustou soukromí.

Najdete klid a kvalitu života, i když je to v měsíci srpnu, a neuvěřitelná věc je, že máte nejlepší rekreační prostředí v San Juan Playa jeden krok. Už nečekejte, abyste si tento neuvěřitelný dům užili. Přijďte žít

Prostory

Pokoje4
Ložnice4
Koupelny4

Povrchy

Živobytí343 m²
Bazén
Klímatizace
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž

Dénia

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data