Ohromující Ibizan styl luxusní vila na prodej v Javea

Xàbia, 39 Camí de les Sortetes
Vila • 4 lož. • 3 koup. • 275 m² • 2. podlaží
29 550 729 CZK

Tato ohromující nová luxusní vila ve stylu Ibizy na prodej v Javea je připravena k vychutnání.

Jedinečně navržená s měkkými hranami, tradičními kamennými povrchovými úpravami se skleněnou směsí, tato ohromující nová luxusní vila ve stylu Ibizy na prodej v Jávea se nachází na nádherném pozemku s panoramatickým výhledem na údolí Jávea, horu Montgó a samozřejmě na Středozemní moře.

Hlavní obývací pokoj nemovitosti má plovoucí schodiště, krb na dřevo, otevřenou kuchyň a přístup na terasy a nekonečný bazén s výhledem na pláž. Má také přístup k pěkné terase s krásnou palmou, která nám nabízí dobrý stín. V tomto patře jsou také dvě ložnice s koupelnami.

V horním patře je prostorné hlavní apartmá, velmi prostorné, s vlastní koupelnou a další ložnicí, která má přístup na možná největší terasu, kterou může mít nemovitost z hlediska velikosti.

Celá nemovitost je vybavena dvojitými okny, podlahovým vytápěním a samozřejmě klimatizací. Tam je velký rozdíl této nemovitosti s ohledem na sousední pro jeho jedinečný styl.

Konstrukce této nemovitosti si klade za cíl zůstat věrný etice designu a používat kdykoli je to možné rekultivované dřevo, dveře kombinovat moderní pohodlí s tradičním designem Ibizy / španělským stylem.

Javea byla vždy dobrou a rozumnou alternativou k Ibize. Javea má stejné křišťálově čisté vody, neuvěřitelné pláže a velkolepé přírodní parky, ale není na ostrově, ale je kousek od Valencie a Alicante.
Ačkoli popularita Javea zaznamenala výrazný nárůst, existuje zde mnoho omezení výstavby, což znamená, že zde nejsou žádné velké resortní hotely a oblast si zachovala svou přirozenou přitažlivost s omezenou výstavbou v této oblasti.

Národní park Montgó na severu a národní park Granadella na jihu znamenají, že Jávea je obklopena ohromující přírodní krásou, nabízí některé z nejlepších pláží s modrou vlajkou na pobřeží a fantastický výběr restaurací nabízejících čerstvé produkty a nádhernou středomořskou kuchyni.

Prostory

Ložnice4
Koupelny3
Parkoviště (vnitřní)2

Povrchy

Živobytí275 m²
Parcela1039 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Terasa

39 Camí de les Sortetes, Xàbia

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na hory
Panoramatický výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data