Budova za Koupit v Santa Maria, Portugalsko

Santa Maria
Budova • 193.7 m² • ref.: 16699999-1LS01671
15 694 368 CZK
Tradiční dům, na prodej v centru města Tavira, v Algarve. Tato nemovitost má schválený projekt na celkovou přestavbu a výstavbu čtyř bytů T2. Tato nemovitost se nachází v historickém centru města Tavira, s výhledem na řeku Gilão. Nachází se v blízkosti Ria Formosa a nádherných pláží ostrova Tavira, pláže Barril a Terra Estreita. V bezprostřední blízkosti se nachází několik golfových hřišť a pouhých 30 minut od mezinárodního letiště Faro a španělských hranic. RYSY:
Plocha pozemku: 252 m2
Plocha: 252 m2
Plocha: 194 m2
Zastavěná plocha: 194 m2
Ložnice: 2
Energetická účinnost: F
PODROBNOSTI:
Rekonstrukce a výstavba Čtyři apartmány se 2 ložnicemi Mezinárodně oceněná společnost LUXIMOS Christie's má k prodeji více než 1200 nemovitostí v Portugalsku (byty, vily, budovy, pozemky atd.) a nabízí vynikající služby zprostředkování nemovitostí na trzích, kde působí. Integrací mezinárodní realitní sítě Christie's a prostřednictvím svých 1350 kanceláří ve 46 zemích poskytuje své služby majitelům nemovitostí, kteří prodávají své nemovitosti, a národním a mezinárodním zájemcům, kteří kupují nemovitost v Portugalsku. LIc AMI 9063 V srdci Taviry, Algarve, je tradiční dům na prodej. Tato nemovitost má schválený plán renovace, který zahrnuje výstavbu čtyř apartmánů se 2 ložnicemi. Hotel s výhledem na řeku Gilão se nachází v centru historické čtvrti města Tavira. Nachází se v těsné blízkosti Ria Formosa a nádherných břehů Ilha de Tavira, Praia do Barril a Terra Estreita. V blízkosti se nachází řada golfových hřišť a na mezinárodní letiště Faro a španělské hranice se dostanete během třiceti minut. CHARAKTERISTIKY:
Plocha pozemku: 252 m2 | 2 713 čtverečních stop
Plocha: 252 m2 | 2 713 čtverečních stop
užitná plocha: 194 m2 | 2 085 čtverečních stop
Zastavěná plocha: 194 m2 | 2 085 čtverečních stop
Ložnice: 2
Energetická účinnost: F
RYSY:
Renovace a výstavba Čtyři apartmány T2 Mezinárodně oceněné LUXIMOS Christie's představuje více než 1 200 nemovitostí k prodeji v Portugalsku a nabízí vynikající služby v oblasti realitního zprostředkování. LUXIMOS Christie's je výhradní pobočkou Christie's International Real Estate (1350 kanceláří ve 46 zemích) pro Algarve, Porto a severní Portugalsko a poskytuje své služby majitelům domů, kteří prodávají své nemovitosti, a národním a mezinárodním kupujícím, kteří chtějí koupit nemovitost v Portugalsku. Náš výběr zahrnuje moderní a moderní nemovitosti, v blízkosti moře nebo u řeky, ve Foz do Douro, v Portu, Boavista, Matosinhos, Vilamoura, Tavira, Ria Formosa, Lagos, Almancil, Vale do Lobo, Quinta do Lago, v blízkosti golfových hřišť nebo přístavu. LIc AMI 9063 Maison traditionnelle , à vendre dans le centre de Tavira , Algarve. Cette propriété a un projet approuvé de rénovation totale et de construction de quatre appartements de deux chambres . Cette propriété est située au cœur du centre historique de Tavira , avec une vue sur la rivière Gilão . Il est proche de la Ria Formosa et des magnifiques plages de Ilha de Tavira, Praia do Barril et Terra Estreita. Il y a plusieurs terrains de golf à proximité et à seulement 30 minutes de l'aéroport international de Faro et de la frontière espagnole. CARACTÉRISTIQUES:
Rozloha terénu: 252 m2
Zóna: 252 m2
Zóna: 194 m2
Stavební plocha: 194 m2
Chambres: 2
Účinnost énergétique: F
FONCTIONNALITÉS:
Rénovation et construction Quatre appartements de deux chambres LUXIMOS Christie's voit le jour sur la base de cette vaste expérience, de cette tradition et de cette innovation technologique, tout en respectant les normes les plus élevées d'éthique, de discrétion, d'intégrité et de professionnalisme en contribuant à la reconnaissance et à la croissance durable de la marque, Mais aussi à la satisfaction de nos clients, en trouvant les solutions immobilières possédant les caractéristiques faisant la différence qu'ils recherchent. LIc AMI 9063

Povrchy

Živobytí193.7 m²

Santa Maria

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypBudova
Rok výstavby1937
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data