MIMOŘÁDNÁ INVESTICE DO ZCELA NOVÉHO V CENTRU

Alicante, Carrer Girona, 28, 03001 Alacant, Alicante, España
Byt • 3 lož. • 1 koup. • 85 m² • ref.: W-02GQOT
5 656 433 CZK

Tato nádherná nemovitost se nachází v nervovém centru města Alicante. Nedávno zrekonstruovaný majetek, na zbrusu nový a vstoupit do života, který bude splňovat mnoho očekávání těch, kteří hledají nemovitost jako první domov, nebo investovat do nájemného s velmi dobrou a zajímavou ziskovostí.
Objekt se skládá ze 3 ložnic a 1 koupelny, z toho jedna s přístupem na soukromou terasu domu. Má velkou kuchyň přibližně 15 metrů, která má také další soukromou terasu.
Objekt je kompletně zrekonstruován, zcela nový, s imitací dřevěných podlah, hladkými stěnami, masivními bílými dveřmi. Má také malý prosklený balkon, pro ty, kteří chtějí mít prostor, kde si můžete odpočinout.
Ubytování se nachází v jedné z nejlepších a nejvýznamnějších centrálních oblastí Alicante, v blízkosti El Corte Inglés a dalších služeb nabízených městem, veřejnou dopravou a restauracemi.
Nemovitost je bezpochyby určena pro všechny diváky a s velmi zajímavou ziskovostí pro ty, kteří chtějí investovat do bezpečného a ziskového projektu.

Prostory

Ložnice3
Koupelny1

Povrchy

Živobytí85 m²

Carrer Girona, 28, 03001 Alacant, Alicante, España, Alicante

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na město
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data