Porto: 866 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Poháněn ničím menším než vynikající úrovní poradenské služby doprovázející klienta po celou dobu hospodářského cyklu, poskytujem svým domácím i zahraničním klientům: -> vynikající obchodní příležitosti, -> právní a daňové poradenství, včetně "Zlatých víz" a procesy pro osoby s trvalým pobytem, -> Přímý přístup ke službám finančního poradenství za účelem získání úvěr - Nejlepší konzultanti najdou nejlepší řešení pro financování bez dodatečných nákladů pro klienta - > službu bez překvapení nebo nepředvídaných okolností. Dohodnuto je doručeno. Těším se na vás
Medián prodejní ceny
16 276 212 CZK
Nabídky k prodeji
14
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština
Proměna snů v adresy! Ahoj, jmenuji se Alexandre Faria, váš spolehlivý partner ve světě nemovitostí! S více než 15 lety zkušeností v realitním byznysu, bystrým okem pro nejlepší nabídky a nástroji pro hodnocení a podporu jsem tu, abych zajistil, že proces nákupu nebo prodeje nemovitosti bude co nejhladší a nejpřínosnější. Hledáte svůj vysněný domov? Nebo chcete prodat svou nemovitost za nejlepší cenu? Jsem tu, abych vám pomohl! Díky svému individuálnímu přístupu a znalosti místního trhu slibuji, že najdu perfektní řešení pro vaše potřeby. Spojte se s námi ještě dnes a udělejte první krok k realizaci svých realitních cílů!
Medián prodejní ceny
11 001 166 CZK
Nabídky k prodeji
9
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština
Jsme vášniví o tom, co děláme, a rádi pomáhají lidem přidat hodnotu jejich snů. Nic nás neuskuteční víc, než být součástí týmu s podobnými zájmy oceňování integrity v umění, vědě a podnikání. S důvěrou, transparentností a profesionalitou přidáváme hodnotu při hledání nejlepšího řešení problémů, kterým čelíme. Poskytujeme kompletní servis v oblasti nemovitostí, který doprovází naše klienty, od začátku do konce smluvního procesu, od analýzy, poradenství, návrhu, koordinace, dohledu a řízení. Specifičnost našich zákazníků si zaslouží specifickou službu a produkt. Také jsme pozici sebe jako real estate investoři se zvláštním zaměřením na buy-to-let strategie, prospěch našich klientů ze stejných ekonomických a finančních kritérií, které uplatňujeme při zvyšování, propagaci a správu našich nemovitostí produktu. Vždy usilujeme o dosažení co nejlepších výsledků, aby spokojenost našich zákazníků, ale i naše vlastní, konečný cíl. Pracujeme pro sebe, ale hlavně pro tebe.
Medián prodejní ceny
8 259 645 CZK
Nabídky k prodeji
49
Jazyky
Portugalština, Němčina, Angličtina, Španělština, Francouzština, Italština
O mně Pedro Migueis - konzultant investičního týmu TEAM FC Více než 20 let věnovaných komerční, logistické a realitní oblasti. - Řízení společnosti (neúplné) ISAG; - Střední škola Garcia de Orta; - re/MAX Portugalsko školní výcvik; - 10 let zkušeností na angolském trhu (Logistica) - 8 let jako obchodní společnost ve společnosti Cifial SA;
Medián prodejní ceny
5 638 411 CZK
Nabídky k prodeji
70
Jazyky
Portugalština
Pokud potřebujete koupit nebo prodat, potřebujete Real Estante konzultant, který se stará o vaše potřeby a respektovat vaše peníze. Věř mi, ochráním tě.
Medián prodejní ceny
6 891 391 CZK
Nabídky k prodeji
14
Jazyky
Portugalština, Řečtina, Angličtina, Španělština, Francouzština, Italština
Realitní konzultant ve společnosti Century 21 Arquitectos asi 4 roky, s více než 100 prodanými nemovitostmi. Můžete se spolehnout na mě a můj tým, s velkou vstřícností, profesionalitou, odhodláním a sledováním během celého procesu nákupu nebo prodeje vaší nemovitosti. Jsem vám k službám, spojte se se mnou.
Medián prodejní ceny
5 633 399 CZK
Nabídky k prodeji
20
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština
Jsem konzultant iad Portugalsko, realitní společnost, která je výsledkem internacionalizace iad Francie, dnes největší sítě nezávislých realitních poradců ve Francii. Internacionalizace iad již má iad Francie, Portugalsko, Španělsko, Itálie a Německo. Skupina iad má nyní více než 18 000 realitních poradců a je založena na plně inovativním a rušivém modelu přizpůsobeném trhu s nemovitostmi 21. století. Iad pochází z vizionářského konceptu, který spojuje nemovitosti a web. Iad přichází dematerializovat agentury (obchody), podporovat úzký vztah mezi realitním poradcem a klientem, poskytovat konkurenceschopnější služby těm, kteří chtějí koupit, pronajmout nebo prodat nemovitost, takže se s vámi setkám. Jako konzultant iad mám přístup k nejnovějším průmyslovým školením a platformě jedinečných nástrojů, které mi umožňují poskytovat lepší služby, ať jste kdekoli. Mám privilegovaný přístup k rozsáhlému portfoliu nemovitostí, široké síti kontaktů a exkluzivnímu softwaru, který mi umožňuje mít hluboké znalosti o trhu s nemovitostmi. Snadno najdu ideální řešení pro realizaci vašeho projektu. Využijte kompletní, nekomplikované služby a za nejlepší cenu. Mám potřebnou autonomii, abych vám zaručil osobní sledování při realizaci vašeho projektu. Nyní si sjednejte nezávaznou schůzku nebo mě kontaktujte pro více informací o jakékoli nemovitosti iad. Zaručuji plné sledování ve všech fázích nákupního procesu, procházející úvěrem na listinu. Rád přispěji k realizaci vašeho realitního projektu.
Medián prodejní ceny
6 390 199 CZK
Nabídky k prodeji
15
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Francouzština
Rád dám všechny své zkušenosti a školení k dispozici svému klientovi! Mým posláním je mít proces + jednoduchý a s + doprovodem!
Medián prodejní ceny
5 663 470 CZK
Nabídky k prodeji
23
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština
Jmenuji se Mariluz Gomesová a jsem realitní konzultantka v Zome. Začal jsem pracovat v této oblasti v roce 2011, pocházející z komerční oblasti, ale ne z realitního průmyslu a s rodinou spojenou se stavbou a propagací, nebylo by překvapující, kdybych se tolik ztotožněl s touto činností, oblastí, která mi dává velké potěšení a které se věnuji s opravdovou vášní! Během své kariéry jsem byl oceněn za prezentované a obchodní výsledky, s oceněním některých ocenění, která jsou výsledkem odhodlání, odhodlání a práce, které jsou zásadní v mém každodenním životě. Začal jsem v Remaxu s nemovitostmi, ale pak jsem s potřebami růstu postoupil se svým týmem do Keller Williams. V této době a také při hledání růstu a technologického vývoje jsem se stal jedním z prvních 1000 konzultantů, kteří jsou součástí ZOME REAL ESTATE - 100% národní prjecto! V současné době jsme týmem 8 prvků, kde počítám s pomocí 3 specializovaných agentů u kupujících, 1 koordinátora kontaktu, 1 telemarketingového asistenta a 1 marketingového asistenta. Kromě tohoto týmu máme také několik partnerství, abychom vám mohli nabídnout nejlepší a nejplynivější služby, a to jak z hlediska fotografie a obrazu, tisku letáků, právníků, notářů, energetické certifikace ... a tak dále. Vše, aby vám mohli pomoci v tomto procesu nákupu a prodeje domu! Jsem odborník na služby v oblasti nemovitostí, který se pevně zavázal k prodeji nemovitostí, které angario v nejlepších možných podmínkách, vždy s při paměti očekávání a priority mých klientů. Veškeré mé úsilí je zaměřeno na celou spokojenost zákazníka, protože záleží na mém profesionálním úspěchu a vždy na něm záviselo!
Medián prodejní ceny
6 246 106 CZK
Nabídky k prodeji
12
Jazyky
Portugalština
Realitní poradenství a správa nemovitostí.
Medián prodejní ceny
13 908 079 CZK
Nabídky k prodeji
6
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština