Lisbon: 4 572 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Comprar ou vender uma casa em Portugal, não é um processo tão linear e simples como poderá parecer. Estamos aqui para o ajudar a acautelar todas as situações que possam existir, de modo a garantir a concretização do negócio de uma forma tranquila. Conhecendo as suas necessidades, iremos selecionar os imóveis que melhor se adequam e assim encontrar a casa dos seus sonhos. Temos um leque de serviços muito completo, com total apoio em todas as fazes do processo, desde toda a parte burocrática, à mudança e decoração da sua casa. Não queremos que se incomode com nada!
Medián prodejní ceny
9 819 055 CZK
Nabídky k prodeji
19
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Francouzština
TOP 5 Remax Česká republika Jsem konzultant s více než 5 lety zkušeností na trhu, s mnoha transakcemi na vnitrostátním trhu s národními klienty a jinými státními příslušníky. Sleduji personalizovaného zákazníka a předkládám nejlepší hypotézy dostupné na trhu pro spravedlivý nákup. Počítejte se mnou! Jsem vám plně k dispozici.
Medián prodejní ceny
22 155 816 CZK
Nabídky k prodeji
32
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština, Italština, Norština (bokmål)
Jsem konzultant, který rád pracuje především při hledání řešení pro kupující zákazníky. Pokud jste velmi zaneprázdněný člověk nebo byste se raději obrátili na profesionála, aby pro vás našli tu správnou nemovitost, proč mě nenajmout? Kontaktujte mě, zjistěte to, uvidíte, že toho nelitujete.
Medián prodejní ceny
4 771 054 CZK
Nabídky k prodeji
32
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština
Profesionál oddaný a odhodlaný dosáhnout cílů, které navrhuji. Od roku 2016, kdy pracuji na realitním trhu, vím, že moje zkušenosti a profesionalita jsou přidanou hodnotou ve vašich službách. Věřím, že každá nemovitost má svou identitu a jedinečnost a je to ve své jedinečnosti, která spočívá v klíči k prodeji, faktoru, který učiní váš domov vyniknout od všech ostatních, což je jedinečné! Kromě toho se snažím vždy poskytovat svým klientům kvalitní služby a vytvářet vztah přátelství, který trvá v čase. Právě s tímto způsobem bytí v životě čelím každé příležitosti a hlasování o důvěře, které mi dává každý klient, se který pracuji. Když se mnou budete spolupracovat, uvědomíte si závazek a obětavost, kterou dávám každému klientovi, bez výjimky! VÁŠ DŮM V DOBRÝCH RUKOU
Medián prodejní ceny
9 567 284 CZK
Nabídky k prodeji
12
Jazyky
Portugalština, Angličtina
É com grande entusiasmo que me apresento como uma consultora imobiliária experiente e especializada, com um profundo conhecimento de toda a dinâmica da mediação imobiliária e um vasto conhecimento local de toda a zona do distrito de Lisboa. Uma vez que estou sediada na Ericeira, especializei-me no mercado internacional e no mercado de luxo. No entanto, uma das minhas paixões desde o início foram os investimentos e tudo o que está ligado à construção e decoração. Isso permitiu-me alargar os meus conhecimentos gerais facilitando assim, todos os clientes que escolheram trabalhar comigo, uma vez estou habilitada a acompanhar o processo desde a fase inicial da venda/compra até ao fim da execução do projeto. A minha paixão pelo mercado imobiliário de prestígio e meu compromisso inabalável com a excelência, moldaram a minha carreira e a minha abordagem no atendimento aos clientes mais exigentes. Ao longo dos anos, estabeleci um histórico notável, representando compradores e vendedores de propriedades verdadeiramente exclusivas. A minha experiência permitiu-me compreender em profundidade, as necessidades específicas e as altas expectativas que definem o mercado de luxo. “Porque o meu compromisso é consigo!” Serviços: -Mediação Imobiliária -Estudos de Mercado -Arquitetura -Engenharia -Certificação energética -Vistos -Cambio -Marketing -Projetos em 3D
Medián prodejní ceny
6 797 807 CZK
Nabídky k prodeji
23
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština
Pomáháme našim klientům mít co nejlepší zkušenosti s jejich realitními transakcemi, pracovat v nadnárodním týmu a plynně mluvit anglicky, portugalsky a španělsky. Máme dlouholeté zkušenosti na trhu s nemovitostmi v Portugalsku a milujeme to, co děláme!
Medián prodejní ceny
30 212 477 CZK
Nabídky k prodeji
4
Jazyky
Portugalština, Angličtina
Agente imobiliária especialista no mercado residencial de Lisboa, Oeiras e Cascais há 10 anos. Acompanhamento de clientes compradores oferecendo um serviço completo desde a fase inicial de exploração e analise das opções de mercado até à concretização do negócio seja ao nível de uma mudança de residência para Portugal, aquisição de um imóvel para férias ou numa pura óptica de investimento. Todo o processo é acompanhado de forma personalizada recorrendo sempre que os clientes necessitem a uma pool de parceiros em diferentes áreas que facilitem e apoiem a sua mudança de residência ou o investimento mais adequado às suas necessidades. Entre em contacto para conhecer melhor o meu método de consultoria imobiliária!
Medián prodejní ceny
34 240 807 CZK
Nabídky k prodeji
4
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština
Doprovázím své klienty celým procesem realitní transakce, ať už při prodeji Vaší nemovitosti nebo při hledání Vaší nemovitosti.
Medián prodejní ceny
17 938 658 CZK
Nabídky k prodeji
13
Jazyky
Portugalština, Španělština, Francouzština
Pokud hledáte důvěryhodného a oddaného partnera, jsem tou správnou osobou. Odhodlání, odhodlání, vážnost a vděčnost jsou některé z hodnot, které dělám, které mě doprovázejí v každodenním životě. Nyní se zavazuji, že se budu věnovat propagaci vašeho domova, což umožní rychlejší prodej za nejlepší tržní hodnotu nebo pomůže najít váš další domov. Zavolejte mi ještě dnes a já vám rád začnu pomáhat právě teď. Děkujeme za důvěru.
Medián prodejní ceny
9 063 743 CZK
Nabídky k prodeji
12
Jazyky
Portugalština, Katalánština, Angličtina, Španělština