Ermesinde: 125 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Daniel Gomes realitní poradci, tým s dostatečnými zkušenostmi, důsledností a zaměřením na to, aby pro naše klienty udělal to nejlepší.
Medián prodejní ceny
4 873 397 CZK
Nabídky k prodeji
34
Jazyky
Portugalština
Snažíme se poskytovat 5hvězdičkový servis, usilujeme o rozdíl ve vztahu k ostatním realitním makléřům, poctivost a profesionalita není obchodovatelná. Klienti, kteří si nás vyberou, mají personalizovaný, čestný a upřímný servis s podporou profesionálů, kteří ve spolupráci s námi poskytují kvalitní služby, jako je fotograf, právní, byrokratická a finanční podpora, vždy s využitím nejmodernějších technologií, které mají k dispozici. Vytváříme blízký vztah a v tomto procesu končíme také vytvářením přátelství, rádi vytváříme trvalé vztahy založené na důvěře. V této oblasti nemovitostí dosahujeme pozitivní bilance, protože víme, že jsme odvedli dobrou práci při hledání profesionality a poctivosti, poskytování kvalitních a vynikajících služeb, které nám skupina Vantagem předává, pomáhá lidem pozitivně měnit jejich životy a díky tomu jsme hrdí na zpětnou vazbu, které jsme dosáhli.
Medián prodejní ceny
5 275 390 CZK
Nabídky k prodeji
28
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština
Naše zkušenosti jsou založeny na nejlepších technologických nástrojích dostupných na trhu a upevněny v kvalitě a spolehlivosti produktů, které zprostředkováváme. ComCasa® Imobiliária se zrodila se zodpovědností prezentovat nejlepší služby v oblasti zprostředkování nemovitostí, vždy s ohledem na nejvýhodnější řešení pro klienty, které zastupujeme. Naše motto zní: "Náš dům je váš domov"
Medián prodejní ceny
7 421 416 CZK
Nabídky k prodeji
92
Jazyky
Portugalština
SerMax Imobiliária byla založena v červnu 2011 a je certifikována IMPIC s licencí 9191. Prostřednictvím řádně strukturovaného projektu vstupujeme na trh s cílem poskytovat efektivní služby v oblasti zprostředkování nemovitostí. Máme lidskou masu, která již má více než 2 desetiletí zkušeností v oblasti nemovitostí. Spolupracujeme se strategickými PARTNERY v oblasti výstavby, rehabilitace a nákupu za účelem dalšího prodeje. SDÍLÍME prodejní transakce s řádně licencovanými společnostmi.
Medián prodejní ceny
7 050 345 CZK
Nabídky k prodeji
49
Jazyky
Portugalština
Můžete se na mě spolehnout jako na podporu v tomto velmi důležitém okamžiku ve vašem životě, protože je prodat nebo koupit dům, s jistotou, že uvidíte všechny vaše pochybnosti objasněny a že vás povodím, abyste učinili správné rozhodnutí!
Medián prodejní ceny
8 161 084 CZK
Nabídky k prodeji
9
Jazyky
Portugalština
Mým posláním jako nezávislého konzultanta v portugalské síti IAD je aktivně přispívat k hledání a prezentaci nejlepších řešení v plném souladu s potřebami a přáními mých zákazníků, ať už se jedná o prodejce nebo kupující, a zajišťovat bezpečnost a klid. Pracuji s rozsáhlou sítí odborníků a partnerů, založených na sdílení, takže pracuji se všemi agenturami/konzultanty s držiteli licence AMI. IAD má silnou technologickou a digitální složku. Je založen na modelu vytvořeném za účelem revoluce paradigmatu zprostředkování nemovitostí, konceptu, který spojuje realitní, webový a síťový marketing a dematerializuje tradiční realitní kanceláře. Doufám, že pro vás v: carla.pinto@iadportugal.pt +351 910 511 135 Zatím! Zatím!
Medián prodejní ceny
8 843 854 CZK
Nabídky k prodeji
26
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština
ELEVEN REAL ESTATE je realitní makléřská společnost, vytvořená s cílem poskytovat kvalitní a špičkové služby, poskytovat našim klientům nejlepší realitní řešení, která se skládá ze selektivní analýzy nemovitostí, které prodáváme. ELEVEN REAL ESTATE je důvěryhodná značka zaměřená na zjednodušení procesu transakcí s nemovitostmi, což se promítá do jednoduchého, transparentního a efektivního zážitku. Má zkušený tým, jehož hlavním cílem je spokojenost a loajalita našich zákazníků. Pokud jde o nás, důležití jsou lidé, ELEVEN REAL ESTATE pozvedá vaše sny.
Medián prodejní ceny
6 802 965 CZK
Nabídky k prodeji
21
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština