Pays de la Loire: 2 738 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Cena za metr čtvereční, povrch, byt nebo dům, požadované lokality? všechny tyto informace jsou nezbytné k tomu, abyste věděli, kdy chcete provést transakci s nemovitostmi. Pomohou vám přesně definovat váš realitní projekt. Díky mé roli realitního poradce v Bretignolles-sur-Mer vám poskytuji přizpůsobenou a personalizovanou podporu, která vám pomůže mít co nejvíce prvků, než se rozhodnete koupit nebo prodat svou nemovitost.
Medián prodejní ceny
9 781 029 CZK
Nabídky k prodeji
31
Jazyky
Francouzština, Angličtina
Dobrý den, hledáte nemovitost ve Vendée 85 THE TRANCHE ON MER AND THE SOUTH LITTORAL AND BOCAGE Poslouchám vás a dispozice, moji prodejci portfolia jsou otevřeni. Budu vás účinně doprovázet podle vašich kritérií, návštěv, financování, práce, plného doprovodu podepsání kompromisu k úřední listině. Budu vám přítomen a poslouchat vás po celou dobu procedury a dokud nebudou klíče předány. Objevte našich 13 km písečné pláže s názvem "Malá Kalifornie"
Medián prodejní ceny
5 842 984 CZK
Nabídky k prodeji
30
Jazyky
Francouzština
Medián prodejní ceny
3 267 045 CZK
Nabídky k prodeji
1 033
Jazyky
Francouzština
Vášnivý do nemovitostí od vždy, mám velkou radost z toho, že jsem realitní poradce pro síť iadfrance. Prodávám byty, domy a pozemky. Specializovat se na nové nemovitosti, mohu vám pomoci pochopit způsoby deficializace v nemovitostech vytvářením bohatství. Jsem také manažer a dávám lidem příležitost připojit se ke svému týmu a dělat nemovitosti na oplátku. Bezplatný odhad a bezplatná telefonická rada.
Medián prodejní ceny
8 431 488 CZK
Nabídky k prodeji
48
Jazyky
Francouzština, Portugalština
Mým posláním je umožnit vám projít novou etapou života. Naslouchání, práce, vytrvalost a úspěch.
Medián prodejní ceny
7 024 146 CZK
Nabídky k prodeji
17
Jazyky
Francouzština
Abriculteurs je neo-agentura, která se zavázala k výjimečnému realitnímu servisu za správnou cenu. Bez ohledu na rozsah vašeho projektu můžete těžit z odborné podpory a nejnovějších digitálních inovací. V neustálém kontaktu s vámi na Whatsapp zajišťujeme sledování návštěv a prodeje v reálném čase. Zjednodušujeme právní aspekty vašich transakcí. A pro vylepšení vaší nemovitosti na více než 190 partnerských realitních portálech systematicky mobilizujeme nejprodávanější nástroje: profesionální fotografie, plány, virtuální prohlídky ... Na vaší straně neustále inovujeme, abychom vytvořili konkrétní, základní službu za správnou cenu, která vám poskytne úplnou spokojenost. Každý den, online i v terénu, je náš tým mobilizován, aby zjednodušil a urychlil úspěch vašich projektů. Výsledky jsou zde. Přístřešci. Výrobci spokojenosti s nemovitostmi.
Medián prodejní ceny
7 514 203 CZK
Nabídky k prodeji
372
Jazyky
Francouzština
"Jako realitní konzultant v síti iad pracuji v jižních sektorech Nantes a zároveň obílím celé město, abych co nejlépe podpořil lidi, kteří chtějí spolupracovat na svém projektu, kvůli mým odborným znalostem a profesionalitě."
Medián prodejní ceny
7 120 901 CZK
Nabídky k prodeji
4
Jazyky
Francouzština, Angličtina, Španělština
Specialista na poradenství v oblasti nemovitostí v místním sektoru. Nabízený odhad (vyhodnocení ceny vašeho majetku na základě reálné hloubkové studie). Nejlevnější poplatky v sektoru. Výjimečná difúze nemovitosti na prémiových lokalitách více než 100 nemovitostí. Přísný výběr potenciálních kupců. Možnost financování. Neváhejte mě kontaktovat nebo o mně řekněte svým přátelům, kolegům a rodině. Budu potěšen, když se s vámi budu moci podělit o vášeň, kterou mám pro tuto profesi. Uvidíme se brzy a dobrá návštěva webu.
Medián prodejní ceny
6 277 626 CZK
Nabídky k prodeji
16
Jazyky
Francouzština, Němčina, Angličtina
Chcete-li provést realitní projekt, ať už je to cokoli, je nutné mít provede důkladné šetření kupujícího nebo prodávajícího nebo jednoduše ocenění aktiv, . S přihlédnutím k určitým kritériím: současný projekt, budoucnost, svítivost hlasitost životní prostředí a jejich způsob života Dlouhodobá podpora někdy Staň se detektivem!
Medián prodejní ceny
8 567 196 CZK
Nabídky k prodeji
17
Jazyky
Francouzština, Španělština
Avec plus de 17 ans d'expérience en tant que mandataire immobilier, j'ai développé une expertise approfondie du marché immobilier, me spécialisant dans les propriétés résidentielles aux Sables d'Olonne, où je réside depuis 3 ans. Ma transition de Capifrance à Propriétés-Privées.com en 2024 témoigne de mon engagement à fournir des services immobiliers de premier plan, enrichis par une passion pour l'environnement, l'écologie, et l'innovation technologique. Mon approche : Je crois en une approche personnalisée pour chaque acheteur, en prenant le temps de comprendre vos besoins spécifiques et en vous guidant à travers chaque étape du processus d'achat. Mon objectif est de vous aider à trouver la propriété de vos rêves, tout en assurant une transaction fluide et satisfaisante. Pourquoi travailler avec moi ? Expertise locale approfondie : Vivant et travaillant aux Sables d'Olonne, je possède une connaissance intime du marché local, en particulier dans le quartier recherché de la Pironnière. Accompagnement sur mesure : Je m'engage à offrir un service sur mesure, en me déplaçant principalement à vélo électrique pour une flexibilité et une réactivité maximales. Engagement envers l'éco-responsabilité : sensibilisé par l'écologie, je suis constamment à la recherche de propriétés qui respectent ces valeurs, pour des achats en harmonie avec l'environnement. Innovation : Avec un intérêt marqué pour l'informatique et les nouvelles technologies, j'intègre les dernières innovations pour améliorer votre expérience d'achat et optimiser la recherche de votre bien idéal. Je suis là pour vous guider dans votre recherche immobilière aux Sables d'Olonne, en vous offrant une expertise et un accompagnement personnalisés. Contactez-moi pour découvrir comment je peux vous aider à trouver la propriété qui correspond à vos attentes et à vos valeurs.
Medián prodejní ceny
9 519 665 CZK
Nabídky k prodeji
10
Jazyky
Francouzština