Nice: 539 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
- Projektová studie (akvizice/prodej) - Odhad prodejní ceny nemovitosti nebo hledání nemovitosti k získání při respektování kritérií vyhledávání i rozpočtu. - Vylepšení nemovitosti k prodeji (fotografie, virtuální prohlídka). - Multidistribuce nemovitosti k prodeji pro optimální viditelnost (meziagenturní sítě, osobní síť sociálních sítí, výlohy atd.). - Organizace a sledování návštěv. - Vyjednávání za nejlepší cenu prodeje nebo koupě nemovitosti. - Doprovod do předání klíčů (podpis kupní smlouvy, podpis veřejné listiny).
Medián prodejní ceny
13 851 188 CZK
Nabídky k prodeji
4
Jazyky
Francouzština, Angličtina
Své klienty doprovázím v jejich projektu, osobně, od začátku do konce, a to jak pro prodej jejich majetku, tak pro hledání nové střechy.
Medián prodejní ceny
18 426 467 CZK
Nabídky k prodeji
21
Jazyky
Francouzština, Angličtina, Španělština
Dobrý den, jmenuji se Aurore STENGER a jsem přidružen k síti iad France. V této funkci působím jako realitní poradce iad* v SAINT-LAURENT-DU-VAR a okolí. Znám toto odvětví a jeho specifika velmi dobře. Každý den s vášní a přesvědčením vykonávám svou profesi nezávislého realitního poradce* v SAINT-LAURENT-DU-VAR a okolí. Cena za metr čtvereční, plochu, byt nebo dům, požadované lokality? Všechny tyto informace jsou nezbytné vědět, když chcete provést realitní transakci. Pomohou vám přesně definovat váš realitní projekt. Díky své roli realitního poradce* v SAINT-LAURENT-DU-VAR a okolí vám poskytuji na míru šitou a personalizovanou podporu, která vám pomůže mít maximum prvků, než se rozhodnete koupit nebo prodat svou nemovitost. Budete těžit z mé každodenní podpory při hledání vaší budoucí akvizice. Také jsem vám dal k dispozici svou síť kontaktů a své zkušenosti realitního poradce iad* v zeměpisné oblasti, kde se chcete usadit. Mám také tu výhodu, že jsem nezávislý realitní poradce*. To mi dává značnou flexibilitu v mé činnosti. Mohu se proto snadno osvobodit na SAINT-LAURENT-DU-VAR a okolí a být na vaší straně ve všech fázích vašeho realitního projektu, pokud budete cítit potřebu. Nákup nebo prodej nemovitosti, rád vám poradím se všemi praktickými aspekty souvisejícími s vaším projektem. Neváhejte mi zavolat.
Medián prodejní ceny
6 819 046 CZK
Nabídky k prodeji
14
Jazyky
Francouzština