Auvergne-Rhône-Alpes: 5 204 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Před několika lety jsem vytvářel svou profesní činnost v oblasti nemovitostí a chtěl jsem jí dát lidský rozměr s ohledem na mé zkušenosti, aby se nákup nemovitosti stal reálným projektem. Realitní projekt je projekcí každodenního života, potřeb a zároveň kombinuje řadu faktorů. Pocit klidu, uspokojení z toho, že můžeme kombinovat oblasti života nalezením správné rovnováhy.
Medián prodejní ceny
84 177 366 CZK
Nabídky k prodeji
10
Jazyky
Francouzština, Angličtina
S nejinovativnějšími nástroji pro správu, komunikaci a marketing se Crown Real Estate těší, že vás doprovodí ve vašich projektech, najde nugety a malé koutky ráje tím, že vám nabídne personalizované, komplexní a přizpůsobené služby pro prodej, akvizici nebo pronájem vaší nemovitosti s nejpřísnějším respektem k vašim zájmům.
Medián prodejní ceny
77 334 880 CZK
Nabídky k prodeji
33
Jazyky
Francouzština, Angličtina
Mým sektorem v allieru je město Vichy a sousední obce, které dobře znám. Kromě svých dovedností získaných v transakci s nemovitostmi mám kontrolu nad prací také proto, že jsem bývalým ředitelem generální stavební společnosti a znám místní zainteresované strany jakýmkoli státním orgánem, a proto navrhuji dát k vašim služebm své znalosti povodí Vichyssois v kombinaci s mocí OPTIMHOMEHOME , 1. certifikovaná realitní síť ISO 9001. Prodej nebo nákup nemovitosti se může stát složitým, stresujícím a neuspokojivým aktem, pokud jste sami nebo... špatně doprovázené! Improvizace a náhoda nemají v této velké operaci místo, které by podmižovat vaši budoucnost a budoucnost vaší rodiny. DOSTUPNOST-POSLECH-DŮVĚRA-DOPROVOD-SPOKOJENOST - ocenění zboží za správnou cenu běžného trhu, - Konkurenční provize, bez poplatků za strukturu... - Kvalifikovaná distribuce reklam na všech nejefektivnějších webových stránkách, - Personalizovaná podpora a důsledná následná opatření, - Transakce zajištěné podpisem skutků u notáře... Společně budeme pracovat na personalizovaném studiu vašeho projektu: Definujeme strategii přizpůsobenou vaší situaci, vašim očekáváním, vašim omezením, vašim projektům a vašim snům! Přátelský, těším se na setkání s tebou brzy, Neváhejte, Kontaktujte mě na 06 45.91.07.86
Medián prodejní ceny
7 413 678 CZK
Nabídky k prodeji
11
Jazyky
Francouzština, Angličtina
Upřímný a lidský realitní profesionál, který se stará především o svůj majetek? Existuje! M Home je odrazem téměř 20 let zkušeností a vášně pro nemovitosti! Jsem odhodlán převzít odpovědnost za všechny prvky vašeho projektu, od těch nejadministrativních až po ty nejosobnější. Starám se o všechno! Ujišťuji vás o bezchybném doprovodu krok za krokem během vašeho prodejního nebo nákupního procesu v atmosféře, kde jsou lidské vztahy a profesionalita nezbytné! Obraz mé agentury! Můj cíl? Ty! Vaše pohoda! Nemovitost, kterou si představujete, že získáte, vyžaduje práci? Chcete získat nový vzhled vašeho interiéru? Pomohu vám promítnout se konkrétně do nového prostředí díky simulacím a 3D počítačové grafice. M Home, pro vaše dobro...
Medián prodejní ceny
44 682 157 CZK
Nabídky k prodeji
2
Jazyky
Francouzština
Pomůžeme vám najít váš vysněný majetek. Máme více než 10 let zkušeností s pomocí kupujícím nemovitostí z více než 30 zemí.
Medián prodejní ceny
16 885 471 CZK
Nabídky k prodeji
76
Jazyky
Angličtina, Španělština, Francouzština, Portugalština
Provádím bezplatné odhady, studium VIAGERU, prodej domů, budov, obchodů a pozemků ... Odhadněte za správnou cenu prodat rychle a za nejlepší cenu!
Medián prodejní ceny
4 649 256 CZK
Nabídky k prodeji
25
Jazyky
Francouzština
Alpha-Logis SA je rodinná agentura s více než 40 lety zkušeností. Náš tým se specializuje na francouzsky mluvící švýcarský trh, ale také ve Francii a Itálii s partnery, aby vám pomohl uskutečnit váš realitní projekt s personalizovanou podporou. Pro poskytování služeb na míru v neustále se měnícím světě vyvinul náš tým konzultační dovednosti (bezplatná hodnocení a odborné znalosti). Svěřte nám prodej vaší nemovitosti, vaši akvizici nebo projekt pronájmu obytných nemovitostí. Naším cílem je vás uspokojit!
Medián prodejní ceny
27 392 912 CZK
Nabídky k prodeji
8
Jazyky
Francouzština, Angličtina