Dominikánská republika: 502 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Díky zkušenostem z více než 25 let života v Dominikánské republice a mé pozici makléře/vlastníka Remax vám mohu pomoci najít vaši nejlepší investici v této krásné zemi.
Medián prodejní ceny
5 169 088 CZK
Nabídky k prodeji
64
Jazyky
Španělština, Němčina, Angličtina, Francouzština
Ahoj, jmenuji se Alain Duguay a žiji v Sosua od roku 2006. Jsem připraven Vám nabídnout své zkušenosti a znalosti pro nalezení nejlepší investice dle Vašich potřeb a v naprostém bezpečí.
Medián prodejní ceny
7 617 599 CZK
Nabídky k prodeji
13
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština
Dobrý den! Jsem Danny Echavarría Molina, realitní konzultant. Jsem hrdým certifikovaným členem Asociace realitních makléřů a podnikatelů (AEI) Dominikánské republiky a jsem součástí týmu Exp Realty, jedné z předních realitních společností na mezinárodní úrovni. Pevně věřím, že nemovitosti jsou skvělým způsobem, jak zajistit naše bohatství a generovat pasivní příjem. Mým cílem je pomoci vám zajistit kvalitu vašeho života a života vašich blízkých, což vám umožní užívat si to, co máte rádi, zatímco vaše investice do nemovitostí vytvářejí vysokou nadhodnotu a ziskovost, aniž byste museli vyžadovat svůj čas. Proč pracovat se mnou? - Solidní zkušenosti na trhu s nemovitostmi v Dominikánské republice. - Globální propojení prostřednictvím Exp Realty. - Zaměření na turistické nemovitosti pro investory. - Závazek k vašemu úspěchu a finanční pohodě. - Profesionalita a spolehlivost v každé transakci. Jsem tu, abych vám pomohl dosáhnout vašich investičních cílů v oblasti nemovitostí v Dominikánské republice! Kontaktujte mě ještě dnes a začněte spolupráci.
Medián prodejní ceny
3 598 792 CZK
Nabídky k prodeji
83
Jazyky
Španělština
Zaměřuji se na to, aby proces nákupu, prodeje nebo pronájmu nemovitosti byl pro mé klienty co nejhladší a nejúspěšnější. Využívám své zkušenosti a znalosti trhu k identifikaci příležitostí, vyjednávání nejlepších podmínek a poskytování personalizovaného poradenství na každém kroku. Ať už hledáte svůj ideální domov, maximalizujete zisky z prodeje nebo hledáte správného nájemníka, jsem odhodlán poskytovat výjimečné služby a dosahovat uspokojivých výsledků.
Medián prodejní ceny
3 776 682 CZK
Nabídky k prodeji
62
Jazyky
Španělština
Jsem realitní makléř a investorský poradce v Dominikánské republice (Santo Domingo, Punta Cana, Las Terrenas, Puerto Plata, Sosúa, Cabarete, La Romana atd.). Skutečný odborník v oblasti nemovitostí, pomohu vám najít nejlepší možnosti investic, bydlení nebo odchodu do důchodu v zemi.
Medián prodejní ceny
2 777 256 CZK
Nabídky k prodeji
58
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština
Ahoj. Jsem Huseyin a váš realitní makléř v Punta Cana v Dominikánské republice. Svou kariéru v pohostinství jsem začal v 17 letech jako fotograf na dovolené v 5hvězdičkovém resortu v Turecku. Moje tvrdá práce a opravdová vášeň pomohly mé pověsti kvalifikovaného fotografa rychle stoupat. V roce 2010 jsem cestoval do Punta Cana na zimní dovolenou, abych zažil karibské počasí na plážích s bílým pískem pod obřími palmami a zamiloval jsem se do něj, ale od toho dne jsem Karibik nikdy neopustil. Když jsem žil v Punta Cana, v roce 2011 jsem podepsal obchodní smlouvu s největší fotografickou společností na světě o provozování fotografického konceptu na ostrovech Turks a Caicos. V Turks jsem zůstal až do roku 2015 a rozhodl jsem se vrátit do Punta Cany, abych pokračoval ve svém karibském životním stylu zde v Dominikánské republice jako fotograf nemovitostí. Před vstupem do realitního transakčního byznysu jsem svou realitní kariéru zahájil v roce 2017 jako správce špičkových luxusních nemovitostí pro krátkodobé pronájmy. A teď pomáhám lidem vlastnit jejich vysněné domy v ráji. Zastupuji budoucí pronajímatele v Dominikánské republice a jsem odhodlán naslouchat potřebám svých klientů a využívat své vyjednávací schopnosti k zajištění úspěšné transakce. Specializuji se na všechny aspekty realitního byznysu, ať už naviguji cestu pro první kupce rekreačních domů, snažím se získat perfektní nemovitost v tísni nebo poskytuji pomoc investorům na karibském trhu s nemovitostmi, všechny znám a zažil.
Medián prodejní ceny
6 373 889 CZK
Nabídky k prodeji
46
Jazyky
Angličtina
Titul v oboru řízení podniku z UNIBE v Dominikánské republice, s dvojitým titulem v mezinárodním obchodě ve Francii. Zkušenosti v různých oblastech souvisejících s jejich profesí, jako jsou lidské zdroje, marketing, organizace událostí a prodej. Mou vášní je pomáhat ostatním nebo je vést k dosažení jejich cílů. Pomohu vám najít vaši vysněnou nemovitost, na základě vašich potřeb a možností, najít to, co chcete
Medián prodejní ceny
5 534 297 CZK
Nabídky k prodeji
51
Jazyky
Španělština, Angličtina
Řízení nákupu a prodeje nemovitostí rychle a bez stresu. Odborníci na turistické nemovitosti RD🇩🇴 Punta Cana Romana Las Terrenas
Medián prodejní ceny
3 738 624 CZK
Nabídky k prodeji
43
Jazyky
Španělština, Angličtina
Jako realitní poradce v Dominikánské republice je mým cílem nabídnout vám ty nejlepší investiční příležitosti a usnadnit vám proces nákupu. Od exkluzivních rezidencí na pláži až po luxusní byty s panoramatickým výhledem, mohu se pochlubit portfoliem pečlivě vybraných nemovitostí, které vyhovují každému životnímu stylu.
Medián prodejní ceny
3 798 206 CZK
Nabídky k prodeji
13
Jazyky
Španělština
Ve společnosti LifeRD Real Estate se zaměřujeme na poskytování personalizovaných poradenských služeb v oblasti nemovitostí zaměřených na splnění požadavků a zájmů našich klientů. Pracujeme s profesionální etikou, poctivostí a diskrétností ve všech fázích prodeje, nákupu nebo pronájmu. Čerpáme z našich zkušeností a školení v oboru.
Medián prodejní ceny
9 124 836 CZK
Nabídky k prodeji
28
Jazyky
Španělština, Angličtina