Dominikánská republika: 502 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Vítejte v naší specializované realitní kanceláři, která je vaším zdrojem informací pro severní pobřeží Dominikánské republiky. S více než 30 lety zkušeností v tomto regionu jsme hrdí na to, že nabízíme nejlepší výběr nemovitostí, které splní vaše potřeby a přání. Od okouzlujících vil po luxusní sídla na pláži, prostorné apartmány po rozlehlé farmy a dokonce i prosperující hotely a podniky, právě pro vás jsme sestavili vynikající kolekci. Naše rozmanité nabídky zahrnují širokou škálu typů nemovitostí, což zajišťuje, že si každý najde něco pro sebe. Kromě toho nabízíme atraktivní cenové nabídky v naší sekci Speciální nabídky. Pokud jste nenašli přesně to, co hledáte, nezoufejte. Jednoduše nás kontaktujte a náš tým udělá vše pro to, aby vám pomohl najít perfektní nemovitost.
Medián prodejní ceny
8 110 025 CZK
Nabídky k prodeji
260
Jazyky
Angličtina, Němčina, Španělština, Francouzština, Ruština
Náš tým je odhodlán poskytovat odborné znalosti v oblasti relokace a nemovitostí pro ty, kteří chtějí koupit a pronajmout luxusní nemovitosti v Dominikánské republice a Portoriku.
Medián prodejní ceny
5 445 303 CZK
Nabídky k prodeji
467
Jazyky
Angličtina, Němčina, Španělština, Francouzština, Ruština
Tony, původně Holanďan, nyní od roku 2003 pracuje a žije v Las Terrenas v Dominikánské republice. Malá plážová vesnice na severovýchodním pobřeží provincie Samana. immomexx je společnost, kterou jsem založil společně s Jeremie Hubertem. Původně francouzsky, také zde od roku 2003. Tony na +1.829.380.0020 (WhatsApp) Jeremie na +1. 829.922.2324 (WhatsApp)
Medián prodejní ceny
19 869 561 CZK
Nabídky k prodeji
61
Jazyky
Španělština, Němčina, Angličtina, Francouzština, Italština, Nizozemština, Norština, Polština
Ve společnosti Lunovi Real Estate jsme hrdí na to, že jsme přední realitní společností v oblasti Punta Cana. Díky rozsáhlým zkušenostem a zaměření na zákaznický servis nabízíme širokou škálu nemovitostí, které vyhoví každému rozpočtu. Ať už hledáte komerční investici, svůj dokonalý dům v Karibiku nebo potřebujete pomoc s prodejem své současné nemovitosti, náš tým realitních konzultantů vás bude provázet na každém kroku.
Nabídky k prodeji
86
Jazyky
Angličtina, Němčina, Španělština
Mojí vášní je poskytovat vynikající služby, používat empatii, abych se dokázal vžít do kůže klienta a neúnavně pracovat na tom, abych mu pomohl najít to, co hledá, a provedl ho celým procesem. Svět nemovitostí může být zastrašující, existuje mnoho nabídek přicházejících z mnoha zdrojů a ne všechny si zaslouží vaši důvěru, a proto je důležité mít spolehlivé poradce. V mé společnosti, Premium Real Estate, je více než 40 profesionálů s dlouholetými zkušenostmi a znalostmi dominikánského trhu s rozsáhlými kontakty, kteří vám rádi pomohou splnit vaše očekávání.
Medián prodejní ceny
4 845 318 CZK
Nabídky k prodeji
59
Jazyky
Angličtina, Katalánština, Španělština, Francouzština, Italština, Portugalština
"Uvažujete o koupi nemovitosti v Dominikánské republice 🇩🇴 🌴? 🏢💡🏡******************** Nedělejte žádná zásadní rozhodnutí v oblasti nemovitostí bez podpory odborníka! Můj tým a já jsme připraveni vám poskytnout kvalitní realitní poradenství. Ať už potřebujete najít svůj vysněný domov nebo ze své investice vytěžit maximum, jsme tu, abychom vám pomohli na každém kroku. Nenechte si ujít tuto příležitost, kontaktujte nás ještě dnes a začněte budovat solidní budoucnost na realitním trhu. Jsme jen jedna zpráva od vás!" *VAŠE BEZPEČNÁ INVESTICE* 🔸Paola Vasquez Brand Real Estate Loft HOME RD📩 paolavasquezbrand.lofthomerd@gmail.com📪LoftHomeRD📲Mobil: 809-750-8202 WhatsApp ☎️📞
Medián prodejní ceny
5 329 445 CZK
Nabídky k prodeji
61
Jazyky
Španělština
Realitní management a poradenská společnost. Specialista na představební projekty a Master Broker. Pomůžeme vám v průběhu celého procesu nabytí nemovitosti. Poradíme vám, jak můžete využít hypoteční úvěr na bydlení, rekreační investice s vysokým nájemným nebo komerční v Dominikánské republice.
Medián prodejní ceny
2 896 322 CZK
Nabídky k prodeji
83
Jazyky
Španělština
Psát A co nejdříve vám odpovíme V Paradise Holiday Real Estate vám pomůžeme najít vysněnou nemovitost k prodeji nebo pronájmu, řekněte nám svůj rozpočet:) Něco málo o mně: Lic. Alex Guzmán Jsem právník, i když nevykonávám praxi a také jsem studoval hotelovou obchodní administrativu, a několik let jsem pracoval jako administrátor spravující několik hotelů mimo oblast a v rámci oblasti, včetně následujících: Hotel Playa Dorada v Puerto Plata - Hotel Costa Las Ballenas Playa Bonita- Hotel Punta Bonita v Playa Bonita - Hotel Casa Grande také v Playa Bonita - Apart/Hotel Albachiara v Playa Punta de Popy - Hotel Marilar v Playa Las Ballenas mimo jiné Mám dost zkušeností a vím jen malá slova, o jakém majetku jste snili naší společnosti Paradise Holiday již více než 22 let a naší nejvyšší prioritou je vidět naše zákazníky šťastné a dáváme 100% našich služeb, takže pokud ano, můžeme vám pomoci uskutečnit vaše sny, Co očekávat Kontaktujte nás...
Medián prodejní ceny
5 789 451 CZK
Nabídky k prodeji
46
Jazyky
Španělština, Arabština, Angličtina, Francouzština, Italština
Podporuji své klienty po celou dobu, od našeho prvního kontaktu až po doručení a převzetí nemovitosti mým klientem. Během tohoto procesu se ujistím, že chráním zájmy klienta tím, že se ujistím, že udělá zdravou investici a bez zbytečných situací a nepříjemností. Neustále informuji a vedu klienta o transakcích a krocích, které je třeba vždy dodržovat. Také se ujistím, že můj klient má informace o tom, jaké jsou jeho výhody a zákony jako zahraniční investor, které chrání jeho majetek a investice. Pěstuji důvěru se svým klientem, aby cítil jistotu a záruku mých služeb.
Medián prodejní ceny
3 531 407 CZK
Nabídky k prodeji
50
Jazyky
Španělština, Angličtina