Algarve: 107 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Medián prodejní ceny
9 533 124 CZK
Nabídky k prodeji
89
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština, Italština
Mám titul v oboru marketingu z IPAM a mám rozsáhlé zkušenosti v oblasti prodeje, marketingu a nemovitostí. Moje znalosti a zkušenosti v této oblasti podnikání mi umožňují zaměřit se na nemovitosti mých klientů na více digitálních kanálech a rychle najít správné zákazníky pro jejich nemovitosti. Na tomto superkonkurenčním trhu, kde každý detail dělá rozdíl, od fotografií/videí/360º virtuálního zobrazení, profesionálů až po komunikaci prostřednictvím realitních webů a portálů, je vše zohledněno, aby bylo osloveno správné zákazníky, a K-Team dělá rozdíl. "Klíč k novým začátkům" je naším mottem a naši zákazníci důvodem existence.
Medián prodejní ceny
18 867 112 CZK
Nabídky k prodeji
11
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština
Žiji a pracuji v Olhão více než 20 let - v posledních deseti letech jako realitní konzultant - vím přesně, co dělá tuto oblast tak zvláštní pro ty, kteří zde žijí, a tak přitažlivou pro ty, kteří nás navštíví. Od ostrovů se zlatými písečnými plážemi, přes nejlepší restaurace, trh Olhão, mořské plody našeho krásného ústí a čerstvé ryby našeho moře, až po náš klid, Olhão je velmi zvláštní oblast a jsem velmi rád, že ji mohu nazývat "DOMOVEM". To je to, co je potřeba k tomu, abyste byli skutečně odborníkem v této oblasti! Nejen, že vyjednávat jako nikdo jiný, ale pochopit pravou podstatu komunity a poznat lidi, kteří zde žijí. To je jen jeden z důvodů, proč jste si mě vybrali, abych pracoval po vašem boku, a základ všeho, co dělám.
Medián prodejní ceny
7 169 502 CZK
Nabídky k prodeji
23
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Francouzština
Chcete-li prodat nebo koupit v Algarve, mluv se mnou.
Medián prodejní ceny
11 244 799 CZK
Nabídky k prodeji
18
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština
Dobře jim pomáhá najít jejich majetek Dokonalé domy, byty, komerční pokoje, Farmy, Domácí nemovitosti pro různé fáze a potřeby života.
Medián prodejní ceny
8 804 652 CZK
Nabídky k prodeji
12
Jazyky
Portugalština
Profissional da Mediação Imobiliária. Promover a transacção de imóveis, num processo de mediação imobiliária personalizada na procura da satisfação dos proprietários e compradores de imóveis. Área preferencial para desenvolver a actividade a Região do Algarve.
Medián prodejní ceny
8 666 293 CZK
Nabídky k prodeji
13
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština
Jsem velmi aktivní člověk a jsem odhodlán poskytovat nezapomenutelné zážitky vašim zákazníkům tím, že předvádím výsledky podle očekávání zákazníků. Během mých více než 15 let zkušeností v oblasti prodeje a event managementu byla mou silnou stránkou neustálá komunikace, public relations a také velká pozornost k malým detailům. V současné době se pohybuji v realitním sektoru a zachovávám si stejné vlastnosti, dynamiku a profesionalitu jako vždy. Mluvím plynně francouzsky, anglicky, arabsky, portugalsky a středně pokročilou italštinou! Neváhejte se na mě obrátit, abych vám pomohl a hlavně poradil s vašimi projekty. Zde vám budu k dispozici!
Medián prodejní ceny
9 433 556 CZK
Nabídky k prodeji
16
Jazyky
Portugalština, Arabština, Angličtina, Francouzština
KONZULTANT OCENĚNÝ RE /MAX PORTUGAL Awards 100%, Výkonný, prezident, Hvězda, Zlatý a Zlatý balón. AGENTURA Č. 1 V PORTIMÃO A V ALGARVE. Prodávat, nakupovat nebo pronajímat, pracovat se zkušenými, oddanými a důvěryhodnými profesionály. Nikdo neprodá víc nemovitostí než Remax. Promluvte si se mnou, které vám pomohou prodat nebo koupit vaši nemovitost s jedinečnou a exkluzivní služby. Zavolejte a požádejte o bezplatnou studii trhu, zjistěte, kolik vaše nemovitost stojí za to zdarma. Viz moje nabídky: Studie trhu | Marketingový plán | Foto\Video -profesionální reportáž | Úvěrová podpora | Právní podpora Chcete jedinečnou a exkluzivní službu, spolupracujte s těmi, kteří prokázali výsledky na trhu, + 300 transakcí a 6 po sobě jdoucích let udělených společností Remax Portugal. +351 969 338 152 jdcarmo@remax.pt Zahajovací kurz / Prodejní školení / Technologie Remax / Pokročilé strategie pro vyjednávání a zavírání / Kupující a Fundraising Kupující Kvalifikace seminář a uzavření / Postoupení Marketing / Facebook Marketing pro fundraising a prodej RE/MAX Collection-Market 'Luxury' / Intraentrepreneurship, Komunikace a vliv / Neurolingvistické programování, Efektivní agent retenční kurz / Emocionální Management v podnikání
Medián prodejní ceny
6 792 160 CZK
Nabídky k prodeji
9
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština, Italština
Č. 1 zařízení v Algarve Prezentace firmy: AlgarveProperty.com je ochranná známka registrované společnosti Kasas & Kasas - Algarve Property soc. Lda Med. Společnost byla založena v roce 1997 a jsme profesionální, soukromá, hrdá a nezávislá společnost pro zprostředkování nemovitostí s licencí AMI 2196, která se nachází v srdci slavného národního a mezinárodního tryskáče Vilamoura, Algarve, jednoho z hlavních plážových a golfových letovisek v Evropě a klenotu Portugalska. V portfoliu máme širokou škálu exkluzivních nemovitostí, domů pro trvalý pobyt, dovolenou na pláži, golfové pobyty, příjmy z pronájmu nebo prostě chytré investice. Společně s naší sítí strategických partnerů máme nemovitosti k prodeji po celém Algarve, včetně nejvyhledávanějších oblastí, jako jsou Lagos, Portimao, Ferragudo, Albufeira, Vilamoura, Quarteira, Quinta do Lago, Vale do Lobo, Loule, Almancil, Santa Barbara de Nexe, Faro, Vale Formoso, Olhao a Tavira. Vzhledem k tomu, že náš klient očekává velmi personalizovaný a kompletní servis, jako je právní a finanční poradenství, pomůžeme vám najít nábytek, zahradníka, stavitele a všechny nejrůznější služby s tím spojené, ale především přátelský a profesionální přístup. Náš jedinečný recept na řešení realitních záležitostí a náš skvělý tým profesionálních konzultantů nám umožňuje soustředit se především na Vaše potřeby a od první schůzky Vám poradíme s Vaším výběrem a postaráme se o celý byrokratický proces až po listinu. Poprodejní servis, který poskytujeme, obvykle vede k krásnému přátelskému vztahu mezi námi. Všichni naši realitní poradci jsou dvojjazyční v portugalštině a angličtině. Ale máme také konzultanty, kteří mluví německy, holandsky, francouzsky, španělsky a italsky. Naším konceptem je Real Estate Boutique, se špičkovou image vždy podpořenou profesionálním, elegantním, neformálním a přátelským přístupem. Jsme plně odhodláni k dokonalosti!  =S NAŠÍM PODĚKOVÁNÍM= Mockrát děkuju! Mnoho našich zákazníků a uživatelů www.algarveproperty.com přispělo v průběhu let ke zlepšení našich služeb. Prostřednictvím otázek a návrhů, poukazujících na naše chyby nebo opomenutí, nás inspirovali mnoha způsoby k návrhu nového webu. Za váš příspěvek a podporu, ještě jednou, Děkuji mnohokrát.
Medián prodejní ceny
19 999 138 CZK
Nabídky k prodeji
317
Jazyky
Portugalština
"Mám v sobě všechny sny světa." (Fernando Pessoa) Jmenuji se Ana Fernandes a je mi 49 let. Jsem matkou fantastického 22letého chlapce a vážím si lidských vztahů, ať už rodinných nebo pracovních. To znamená, že se považuji za velmi komunikativního člověka a v prodejním sektoru se pohybuji již více než 20 let a příchod na realitní trh nebyl ničím jiným než přirozenou cestou, protože jsem vždy miloval podnikání a celý proces a každodenní poznávání nových lidí. Jako profesionál v realitním sektoru jsem velmi oddaný, angažovaný, upřímný, transparentní člověk a velmi zaměřený na hledání všech nástrojů, které mohou mým klientům pomoci učinit nejlepší a správné rozhodnutí. Mým posláním, a pevně v to věřím, je pomáhat všem mým klientům dosáhnout jejich snů a zlepšit jejich životy. Tento pocit mi přináší především naplnění, štěstí a vděčnost. Najít nejkratší cestu v co nejkratším čase k dosažení nejlepšího výsledku a nejlepší nabídky je můj ZÁVAZEK vůči mým klientům. Nejsem lepší než kdokoli jiný, ale každý den se snažím být lepší než včera, musím každý den vstřebávat všechny možné informace a učit se a právě toto mé odhodlání mi přináší vůli denně překonávat sám sebe, abych mohl svým zákazníkům poskytovat exkluzivní a vynikající služby! Odlišit se a poskytnout vám co nejlepší zážitek, protože cílem je, aby každý zákazník dnes byl také jedním zítra. Pro mě by bylo ctí podílet se na vaší další transakci nebo podnikání! Pokud chcete prodat, koupit nebo pronajmout dům, neváhejte a kontaktujte mě!
Medián prodejní ceny
22 640 534 CZK
Nabídky k prodeji
14
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština