74160 Canton de Saint-Julien-en-Genevois: 89 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Zjistěte, jak vám mohu pomoci, aby se vaše prodejní nebo nákupní plány ve vašem odvětví realitou. Doprovázím vás od prvního odhadu vašeho majetku až do podpisu autentické listiny.
Medián prodejní ceny
11 802 165 CZK
Nabídky k prodeji
15
Jazyky
Francouzština, Angličtina
U zůstáme-li naši realitní kancelář v pays de Cruseilles, stojí 3 pilíře: flexibilita, mobilita a vstřícnost. Setrvačnost spojená s fungováním sítí neumožňuje respektovat tyto hodnoty, náš zakladatel Noël Gaud se proto rozhodl vydat se na dobrodružství jako nezávislý. Od té doby se k týmu připojili tři obchodní zástupci: Lucie André, Ludovic André a Charles Gaud. I když je náš tým posílen, zůstává věrný své touze co nejlépe sloužit všem, ať už kupujícím nebo prodávajícím. Naše realitní kancelář v lidském měřítku vám tak zajistí partnera, který dokonale zná ins a outs vašeho souboru. Zdaleka to není jednoduché číslo, ale ke každému projektu přistupujeme jedinečným způsobem.
Medián prodejní ceny
13 798 488 CZK
Nabídky k prodeji
16
Jazyky
Francouzština
Speciality: Luxus, Lyžařské nemovitosti, Francouzské Alpy, Zámek, Architektura, Ženevské jezero, Jezero Annecy, Jezero Bourget, Vinice, Vinařské nemovitosti, Penthouse
Medián prodejní ceny
12 530 383 CZK
Nabídky k prodeji
7
Jazyky
Francouzština, Angličtina
Podporuji své klienty, aby se jejich projekt nákupu nebo prodeje stal realitou, a to pomocí personalizovaných služeb šitých na míru. Mé právní a obchodní know-how uklidňuje prodávající a kupující v každé fázi transakce až do podpisu listiny.
Medián prodejní ceny
17 527 470 CZK
Nabídky k prodeji
9
Jazyky
Francouzština