Alpes-de-Haute-Provence: 260 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Koupě nebo prodej nemovitosti je důležitým krokem v životě! Každý projekt je jedinečný, proto je nezbytné být dobře obklopen a poraden, aby se rychle a za nejlepší cenu prodal. Jsem Lauren a již 8 let doprovázím své klienty, aby se jejich realitní sny staly skutečností, vášniví a oddaní, společně uspějeme ve vašem realitním projektu! Jste-li vlastníkem nemovitosti (domu, bytu, pozemku nebo budovy), budu přítomen v různých fázích: ocenění Vaší nemovitosti co nejpřesněji na místním trhu, vylepšení Vaší nemovitosti, šíření Vašeho majetku na různých komunikačních médiích, organizace návštěv s kvalifikovanými kupujícími, jednání o Vaší nabídce ke koupi, Řízení všech právních a administrativních aspektů vašeho prodeje. Chcete koupit nemovitost? Budu vás provázet až do předání klíčů v jednotlivých procedurách, a to díky mé síti partnerů. Díky mým zkušenostem a odborným znalostem společně zrealizujeme váš realitní projekt prodeje nebo koupě. Realitní projekt?! Neodcházejte, jste na správném místě!!
Medián prodejní ceny
7 688 948 CZK
Nabídky k prodeji
8
Jazyky
Francouzština
Bienvenue en Provence Mesdames, Messieurs, Vous recherchez votre petit coin de paradis dans la campagne provençale, l'authenticité le calme et la tranquillité, je suis là pour vous aider. J’ai choisi de rejoindre l’équipe dynamique et professionnelle du réseau immobilier Proprietes-privees pour son sérieux, la performance de ses outils et supports de communication, afin de vous aider à la concrétisation de votre projet. Que vous soyez-vendeur, acheteur ou recherchant un bien précis, contactez-moi. Au plaisir de vous rencontrer prochainement. Ludovic Nardini 0622795846 l.nardini@proprietes-privees.com
Medián prodejní ceny
11 439 654 CZK
Nabídky k prodeji
4
Jazyky
Francouzština, Angličtina, Italština
Yannick LAURIA , Nezávislý realitní makléř k vašim služebm pro vaše investice do nemovitostí v Luberonu a On Aix v Provence
Medián prodejní ceny
7 621 185 CZK
Nabídky k prodeji
26
Jazyky
Francouzština, Angličtina
Medián prodejní ceny
3 250 612 CZK
Nabídky k prodeji
1 032
Jazyky
Francouzština
Mým úkolem je nejlépe radit svým klientům v jejich životním projektu. Ať už se jedná o nákup nebo prodej, veškeré své znalosti jsem vložil do služeb svých klientů, abych je vedl podle svých nejlepších schopností. Jsem motivovaný, profesionální a nadšený! Neváhejte mě kontaktovat, udělal bych si čas, abych vás a váš projekt objevil a vedl vás k tomu nejlepšímu!
Medián prodejní ceny
12 477 349 CZK
Nabídky k prodeji
7
Jazyky
Francouzština, Angličtina
Dobrý den, jsem Nathalie STAMMEGNA nezávislý realitní agent připojený k síti iad Francie. Jako takový zastávám pozici realitního poradce na vesnici VOLX a okolí. Prodej nebo nákup nemovitosti, rád vám poradím se všemi praktickými aspekty souvisejícími s vaším projektem. Moje role realitního makléře mi umožňuje doprovázet vás metodicky, v každé fázi procesu podle vašeho pohodlí. V dlouhodobém horizontu, budete mít všechny prvky ve svém vlastnictví, které vám pomohou provádět vaše transakce s nemovitostmi v naprosté transparentnosti. Na druhou stranu, můj status nezávislého realitního makléře vám poskytuje další záruky. Za prvé, moje flexibilita při řízení mých projektů a jmenování klientů. Takže mohu snadno zpřístupnit na VOLX a jeho okolí a být po vašem boku ve všech fázích vašeho realitního projektu.
Medián prodejní ceny
10 451 968 CZK
Nabídky k prodeji
9
Jazyky
Francouzština, Italština
Dobrý den, jsem nezávislý realitní makléř Morgan SIBON připojený k síti iad France. V této funkci zaplovávám pozici realitního poradce města LES MÉES. Tento sektor a jeho specifika jsem dokonale poznat. Když poslouchám vaše potřeby, pomáhám vám při hledání nového majetku. Tím, že mě budete apelovat, získáte čas, relevanci a přesnost. Za tímto způsobem jsem vám do služeb vložil svou síť a své zkušenosti realitního poradce v geografické oblasti, kde se chcete usadit. Cena za metr čtvereční, umístění, pronájem nebo prodej, typ nemovitosti, plocha vyhledávaná v LES MÉES jsou základními informacemi pro realizaci vaší budoucí transakce s nemovitostmi. Pomohou vám jasně vymeit váš realitní projekt. Moje role realitního makléře v LES MÉES mi umožňuje doprovázet vás metodicky, na každém kroku, podle vašeho pohodlí. V dlouhodobém horizontu budete mít všechny prvky, které máte k dispozici, které vám pomohou provést transakci s nemovitostmi v naprosté transparentnosti. Na druhou stranu, můj status nezávislého realitního makléře vám poskytuje další záruky. Za první, moje flexibilita při řízení mých projektů a domášky klientů. Takže se mohu snadno zpřístupnit na LES MÉES a jeho okolí a být po vašem boku ve všech fázích vašeho realitního projektu. Prodej nebo nákup nemovitosti v LES MÉES, rád vám poradím se všemi praktickými aspekty souvisejícími s vaším projektem. Neváhejte kontaktovat svého realitního poradce v LES MÉES. Proč si vybrat realitního poradce na MÉES? Výběrem poradce ze sítě iad budete těžit z podpory místní sítě mezi lídry na trhu. iad France je síť, která již více než 10 let svede dohromady nezávislé realitní makléře po celém světě, zejména ve Francii a Evropě. Váš projekt je řešen odborníky na nemovitosti. Díky své efektivitě vám iad France může nabídnout kompetentní realitní poradce co nejblíže domovu, zejména na LES MÉES. Zavázali jsme se k regulovanému rámci, který zvyšuje naši důvěryhodnost a zajišťuje kvalitu našich služeb.
Medián prodejní ceny
1 550 292 CZK
Nabídky k prodeji
5
Jazyky
Francouzština
Nachází se v mnoha městech nebo regionech Francie, private properties group, ke které patřím, navrhuje usnadnit realizaci vašeho realitního projektu: prodej, nákup, pronájem, odhad, financování... Neváhejte mě kontaktovat nebo o mně řekněte svým přátelům, kolegům a rodině. Rád bych se s vámi mohl podělit o vášeň, kterou mám pro tuto profesi. Uvidíme se velmi brzy a dobrou návštěvu webu.
Medián prodejní ceny
5 551 045 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Francouzština