Turecko: 1 485 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Medián prodejní ceny
13 423 357 CZK
Nabídky k prodeji
85
Jazyky
Turečtina, Angličtina, Hindština
I nadále sdílím znalosti, znalosti a zkušenosti v terénu, které jsem získal po mnoha letech příspěvků od učňovské přípravy k mistrovství, zaměstnanců a managementu v mnoha oblastech, zejména v oblasti cestovního ruchu a služeb, jako realitní a investiční konzultant pod střechou gazivisoru, který jsem založil.
Medián prodejní ceny
3 330 187 CZK
Nabídky k prodeji
28
Jazyky
Turečtina, Angličtina
Prodáváme a pronajímáme luxusní rezidence, vily, sídla, místa, budovy, pozemky, náměstí, kanceláře, rezidence a komerční jednotky po celém Turecku.
Medián prodejní ceny
2 045 756 CZK
Nabídky k prodeji
51
Jazyky
Turečtina
Dobrý den Narodil jsem se 14.10.1979 v Alanyi - Mahmutlaru. Základní, střední a vysokou školu jsem dokončil v Alanyi. Çanakkale Onsekiz Mart University - Vystudoval jsem program obchodní administrativa Univerzita Eskişehir Anadolu - obchodní administrativa Studuji Eskisehir Anadolu University - Správa nemovitostí V realitní branži se pohybuji od roku 2017 a od roku 2021 jsem profesionálním realitním makléřem. Můžete mě kontaktovat ohledně prodeje vašich nemovitostí v regionech Antalya, Alanya, Side, Manavgat, Kemer, Kas, Döşemealtı a Konyaaltı a pokud chcete koupit nemovitost v těchto regionech.
Medián prodejní ceny
9 918 298 CZK
Nabídky k prodeji
29
Jazyky
Turečtina, Němčina, Angličtina, Francouzština, Ruština
MISIE Naším posláním je poskytovat našim zákazníkům ty nejlepší služby jak při nákupu, tak při prodeji zvyšováním kvality všech poskytovaných služeb v realitním sektoru. Naplňovat očekávání našich zákazníků na nejvyšší úrovni s našimi vyškolenými pracovníky v oblasti realitního poradenství. Poskytovat naše rostoucí portfolio od lokálních po celostátní a nejširšímu publiku. Poskytovat našim zákazníkům integrovaná řešení s prioritou důvěry a kvality. Přispět k ekonomice země našimi zkušenostmi a odbornými znalostmi v tomto odvětví. Školit realitní poradce, kteří jsou spolehliví, respektují svou profesi, jsou otevřeni neustálému vzdělávání a technologickému vývoji. Pozorně sledovat inovace v oboru a prezentovat je našim zákazníkům. Být jinou, inovativní a spolehlivou značkou. Získat pozitivní reference všech našich zákazníků kdykoli a za jakýchkoli okolností. VIDĚNÍ Naším cílem je být pro naše zákazníky profesionálním partnerem v oblasti nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí. •HODNOTY• Důvěra, dokonalost, spokojenost, kvalitní služby, rozvoj.
Medián prodejní ceny
4 007 241 CZK
Nabídky k prodeji
18
Jazyky
Turečtina
Spojením svých 11 let zkušeností s financemi s investicemi a nemovitostmi se snažím poskytovat svým klientům ty nejlepší služby. Mé odborné znalosti jsou Istanbul Sarıyer-Kağıthane a Yalova. Sloužím svým váženým zákazníkům v oblasti luxusního bydlení, komerčních nemovitostí a pozemků.
Medián prodejní ceny
4 094 418 CZK
Nabídky k prodeji
20
Jazyky
Turečtina
Rychlý prodej s Gurkanem, pronájem rychle.... Po ukončení vysokoškolského vzdělání na Eskişehir Anadolu University, Faculty of Communication Sciences, Department of Educational Communication and Planning dokončila magisterské studium na Institutu sociálních věd, Oddělení komunikace na téže univerzitě s prací "Vliv realitního vzdělávání na komunikační dovednosti". Gürkan Akkuş také získal univerzitní vzdělání v oblasti komunikace, vzdělávání a vzdělávacího designu. Od roku 2004 Akkuş řídil prodej, školení a umístění terénních pracovníků mnoha potravinářských a nápojových společností a mezi lety 2006 a 2013 pracoval jako manažer pro školení a rozvoj franšíz v Realty World Turkey. Od září do prosince 2013 působil jako ředitel pro vzdělávání ve společnosti Ağaoğlu Construction. Od prosince 2013 do srpna 2015 Akkuş pracoval jako manažer pro školení, kvalitu a franšízový rozvoj a zástupce systému řízení kvality v týmu Coldwell Banker Turkey a od roku 2006 poskytoval školení mnoha realitním konzultantům a makléřům v oblasti nemovitostí a přispěl k rozvoji mnoha kanceláří v tomto odvětví. Gürkan Akkuş působil od srpna 2015 do listopadu 2018 jako ředitel obchodního rozvoje a marketingu společnosti ERA Real Estate Turkey. Od listopadu 2018 do února 2021 působil v realitním sektoru jako spoluzakladatel R.E.D. Invest. Nyní bude pokračovat ve svých službách jako realitní konzultant ve společnosti Coldwell Banker Baras Real Estate. Držitel živnostenského oprávnění, osvědčení o odborné kvalifikaci. Vystudoval Anadolu University Real Estate and Property Management. Absolvoval školení Coldwell Banker Turkey Commercial Real Estate. Je také akreditovaným profesionálem v oblasti komerčních nemovitostí ze Spojených států.
Medián prodejní ceny
6 770 335 CZK
Nabídky k prodeji
13
Jazyky
Turečtina, Angličtina