Švýcarsko: 948 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
"Každý zákazník je jedinečný, každá nemovitost má své stopy. Společně dnes a zítra »
Medián prodejní ceny
51 363 544 CZK
Nabídky k prodeji
33
Jazyky
Francouzština
Realitní kancelář Poli Real Estate, která se nachází v centru města Pully, se specializuje jako zprostředkovatel na prodej a vyhledávání bytů, domů nebo pozemků.
Medián prodejní ceny
59 678 336 CZK
Nabídky k prodeji
17
Jazyky
Francouzština
Na základě vašich vyhledávacích kritérií vám nabídneme nemovitost, která vám vyhovuje. Budeme vás doprovázet po celou dobu vašeho projektu. Pro více informací mě kontaktujte!
Medián prodejní ceny
41 255 893 CZK
Nabídky k prodeji
14
Jazyky
Francouzština
Chcete zhodnotit nemovitost? VYŽÁDEJTE SI ÚPLNOU ANALÝZU JEŠTĚ DNES Určeno pro majitele, kteří chtějí znát skutečnou hodnotu svého bytu, domu nebo pozemku. Vícekriteriální oceňování nemovitostí je založeno na hloubkové studii, která zohledňuje nejen obvyklé prvky, jako je typologie, lokalita, stav a rozloha, ale také kritéria, jako jsou socioekonomické hodnoty, současný trh, životní prostředí (hluk, zrak, sluneční svit), dostupnost nebo služby. https://www.jsre.ch/evaluation-online/
Medián prodejní ceny
37 873 319 CZK
Nabídky k prodeji
5
Jazyky
Francouzština, Němčina, Angličtina, Španělština
Z důvodu zachování důvěrnosti zveřejňujeme pouze část našeho majetku. Kontaktujte nás pro přístup k zboží mimo trh.
Medián prodejní ceny
55 999 210 CZK
Nabídky k prodeji
3
Jazyky
Francouzština
Váš odborník na prodej a správu nemovitostí! Se sídlem v centru Valais a aktivní po celém francouzsky mluvícím Švýcarsku, ať už k nákupu, prodeji, pronájmu, odhadu, provedení stavebního projektu nebo správě vašeho majetku, EREN Real Estate je na vašem hodu, aby vás vedl a radil vám na každém kroku cesty ve vašem projektu. S výhodou skvělé zkušenosti a vysoce specializované školení, chceme být blízko k našim voličům tím, že upřednostňuje osobní vztah s globální podporou s důvěrou. Těšíme se, že vás poznáme a budeme schopni přispět k realizaci Vašich projektů! Pan Renato Nesta, zakladatel a ředitel
Medián prodejní ceny
13 492 493 CZK
Nabídky k prodeji
121
Jazyky
Francouzština, Angličtina, Italština
Mám více než 20 let zkušeností s prodejem nemovitostí v Ženevě, abych vám pomohl realizovat váš realitní projekt. Seriózní, následné, poslechové a rady krok za krokem, dokud nejsou klíče předány. Kontaktujte mě, abyste navštívili jednu z nemovitostí v mém portfoliu nebo mi svěřili výzkumný mandát.
Medián prodejní ceny
39 989 636 CZK
Nabídky k prodeji
16
Jazyky
Francouzština, Angličtina
Chcete prodat nebo koupit nemovitost? Nebo hledáte pozemek, dům, byt, farmu... ve francouzsky mluvícím Švýcarsku? Můžeme vám pomoci! Naše poslání: najít správnou rovnováhu mezi vašimi očekáváními, vašimi touhami, ale také tím, že respektujeme především "vaše přání" Kombinace vašich přání a našeho know-how. LB immobilier je realitní kancelář založená v roce 2011 s cílem uspokojit stále rostoucí poptávku po bydlení v oblasti Ženevského jezera a sousedních regionech (Gros-de-Vaud, Broye, Veveyse, Gruyère, Lavaux, Chablais atd.). Byla založena ve francouzsky mluvícím Švýcarsku a vyznačuje se svou dynamikou a neustálým hledáním novinek, aby ještě více uspokojila své náročné zákazníky. Jedním z našich cílů je, aby prodej či koupě byly co nejtransparentnější, aby nemovitost zítřka byla klidná. Naše odlišnost spočívá v návaznosti na naše mandáty, ale také v podpoře našich klientů ve všech fázích prodeje nebo akvizice. LB-Immobilier poskytuje globální vizi, která je nezbytná pro maximální využití vašich aktiv nebo projektů. Tyto personalizované služby jsou pro nás důležité, a proto působíme v terénu, blízko vás. Při prodeji se postaráme o vše: fotografie, videa, návštěvy, propagace, reklamy, nastavení prodejního souboru atd... Z mnoha našich kontaktů vám najdeme kupce, umístíme inzeráty na internet a poskytneme vám reklamní materiály. Chcete-li koupit, vyhledejte mezi našimi nemovitostmi nebo nám zašlete své volby tak, že nás kontaktujete přímo. Rychle, jednoduše a transparentně vám proto pomůžeme najít dům podle vašich představ nebo prodat váš dům, čímž vás ušetříme všech zdlouhavých a omezujících postupů.
Medián prodejní ceny
33 288 777 CZK
Nabídky k prodeji
10
Jazyky
Francouzština