Spojené státy americké: 9 725 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Top 3% realitních kanceláří® v Greater Louisville Association of Realtors. Týmu. Řídící makléř. Agentura na plný úvazek, prémiová servisní agentura. Hodnota, ne provize. Zaměřeno na partnerství a vztahy, nikoli na základě transakcí. Jsem 40 let místním obyvatelem Louisville. Moje předchozí zkušenosti s řízením podnikových dodavatelů, správou nemovitostí, vedením marketingového týmu pro 2 stavitele a velkým portfoliem investorů z celé země mi dávají jedinečnou perspektivu a zaměření na větší kolektivní trh, což přináší konkurenční výhodu oproti místním realitním odborníkům. Specializuji se na konkurenční nabídky, luxusní nemovitosti, stěhování kupujících, VA kupujících a prodávajících, pozemky, novou výstavbu, první kupce domů, investory (flips and holds), stěhování firem. Odborník na nemovitosti. Důvěryhodný poradce. Celoživotní zákazníci
Medián prodejní ceny
940 337 CZK
Nabídky k prodeji
12
Jazyky
Angličtina
17 let zkušeností s osvědčeným marketingovým plánem získat nemovitosti prodávané a profesionální zákaznický servis, který vám pomůže najít nemovitosti a vyjednávat z vaší strany.
Medián prodejní ceny
8 234 158 CZK
Nabídky k prodeji
5
Jazyky
Angličtina
V dnešním světě nemovitostí, tam je spousta nástrojů a webů stránky, kde si můžete vyhledat nemovitost nebo požádat o úvěr, ale realitní poradce / konzultant je to klíčový prvek, aby nebo vaše myšlenky a finanční dohromady, aby projekt svůj konečný cíl, nebo výsledek z vaší investice do nemovitostí. My jako profesionálové jsme připraveni vám pomoci. Jsme základním zdrojem poradenství a zastoupení ve vaší transakci s nemovitostmi jsme tým s několika nástroji, které usnadňují vaši transakci tím, že odpovíte na vaši otázku a vzděláváme vás v průběhu procesu prodeje, nákupu, investování nebo výstavby. Jsem tu, abyste mi zavolal na konzultaci. Děkujeme
Medián prodejní ceny
71 204 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Angličtina, Španělština
Bent Danholm je odborníkem na marketing luxusních nemovitostí ve společnosti MAXIM Realty Orlando s více než 30 lety zkušeností. Jako odborník na marketing luxusních nemovitostí a licencovaný realitní makléř si vydobyl místo jako autorita a odborník v oboru špičkových nemovitostí. Jeho inovativní marketingové strategie a pověst profesionality, integrity a důvěryhodnosti z něj trvale dělají lídra ve svém oboru. Bentův přístup je definován jeho závazkem poskytovat personalizované služby exkluzivní klientele. Jeho odborné znalosti v oblasti uspokojování jedinečných potřeb každého klienta mu vynesly zaslouženou pověst spolehlivého a znalého partnera v transakcích s luxusními nemovitostmi, který zvyšuje standardy marketingu luxusních nemovitostí. Pro více informací kontaktujte Bent na čísle (407) 288-0704 nebo navštivte https://bentdanholm.com.
Medián prodejní ceny
14 097 111 CZK
Nabídky k prodeji
2
Jazyky
Angličtina, Dánština
Medián prodejní ceny
106 793 CZK
Nabídky k prodeji
2
Jazyky
Angličtina
Realitní makléř je připraven vám pomoci s jakýmikoli vašimi potřebami v oblasti nemovitostí v oblastech střední nebo jižní Floridy. Zavolejte mi ještě dnes!
Medián prodejní ceny
19 034 273 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Angličtina