Španělsko: 9 986 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Můžeme vám nabídnout širokou škálu služeb s vysokou přidanou hodnotou pro správu vaší nemovitosti k prodeji nebo pronájmu.
Medián prodejní ceny
4 233 883 CZK
Nabídky k prodeji
11
Jazyky
Španělština, Angličtina
Medián prodejní ceny
48 226 930 CZK
Nabídky k prodeji
10
Jazyky
Španělština
Nabízíme Vám exkluzivní služby a nejlepší výběr nemovitostí k prodeji v Monte Pego jen pár minut od písečných pláží, golfoliva Nova a marina Denia. Doprovázíme vás ve všech krocích během vašeho projektu. Naše transakce jsou zpracovávány svěřeneckou společností a specializovaným právníkem, který vám umožní bezpečný nákup s úplným klidem.
Medián prodejní ceny
9 304 961 CZK
Nabídky k prodeji
21
Jazyky
Angličtina, Španělština, Francouzština
Vítejte v naší agentuře v Sotogrande! Jsme agentura pro náročné rodiny, které hledají dokonalost ve svých domovech. Chápeme, že koupě nemovitosti je důležité rozhodnutí a jsme tu, abychom vám pomohli najít ideální bydlení. Naše rozsáhlé portfolio vil a apartmánů v Sotogrande a okolí vám nabízí celou řadu možností, ze kterých si můžete vybrat. Od luxusních vil s nádherným výhledem na moře až po útulné apartmány v exkluzivních rezidenčních komplexech, máme nemovitosti, které vyhovují vkusu a potřebám každého klienta. Kromě toho se věnujeme také pomoci majitelům domů, kteří chtějí prodat své vily a byty v okolí. Náš odborný marketingový a prodejní tým bude mít na starosti efektivní propagaci vaší nemovitosti a vyhledání potenciálních kupců, čímž zajistí úspěšnou transakci. V naší agentuře jsme hrdí na to, že každému klientovi nabízíme personalizované a specializované služby. Chápeme, že každá rodina má jiné požadavky a vkus, a proto s vámi úzce spolupracujeme, abychom porozuměli vašim potřebám a našli nemovitost, která dokonale odpovídá vašim snům. Nenechte si ujít příležitost prožít zážitek ze Sotogrande! Tato exkluzivní oblast Costa del Sol nabízí širokou škálu aktivit a služeb, od golfových hřišť světové úrovně až po velkolepé pláže a rušný noční život. Sotogrande je ideálním místem pro ty, kteří hledají sofistikovaný a živý životní styl. Stručně řečeno, pokud hledáte dokonalost ve svém příštím domově nebo potřebujete pomoc s prodejem nemovitosti v Sotogrande, naše agentura je vaším důvěryhodným spojencem. Kontaktujte nás ještě dnes a nechte nás najít vaši vysněnou nemovitost nebo vám pomůžeme úspěšně prodat vaši nemovitost. Vítejte v agentuře pro náročné rodiny, které hledají dokonalost v Sotogrande!
Medián prodejní ceny
22 906 846 CZK
Nabídky k prodeji
40
Jazyky
Španělština, Angličtina
Jestli to chceš, našli jsme to pro tebe. Jsme specialisté v oblastech Marbella, Benahavis a Estepona.
Medián prodejní ceny
14 121 350 CZK
Nabídky k prodeji
67
Jazyky
Španělština, Angličtina
Apple Houses je mladá a dynamická společnost, tvořená vícejazyčným týmem s dlouhými zkušenostmi v národním a mezinárodním realitním sektoru. Poskytujeme služby "à la carte", které začínají pečlivým studiem potřeb našich klientů a pokračují poradenstvím, zprostředkováním a řízením v realitních transakcích.
Medián prodejní ceny
15 130 017 CZK
Nabídky k prodeji
25
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština
Nemovitosti Portugal Prestige Properties byla založena v roce 2000 s cílem být nemovitostí odkazu. Vynikáme naším závazkem k technologickému rozvoji, který je přítomen na zhruba 220 národních i zahraničních portálech a osobních stránkách. Zajišťujeme personalizované monitorování, vytváříme řešení šitá na míru každému klientovi. Spravujeme více než 2 000 nemovitostí jednotlivců, firem, bankovnictví a partnerství. Všichni naši odborníci zajišťují přísnou správu zprostředkovatelských smluv a nákupních a prodejních procesů. Nakonec radíme všem našim klientům, používáme také moderní a počítačové prostředky pro řízení podniku. Vkládáme se do místa zákazníka nebo kupujícího a zacházíme s ním tak, jak bychom chtěli, aby se s ním zacházelo, prostřednictvím bezpečné a rodinné služby.
Medián prodejní ceny
16 075 643 CZK
Nabídky k prodeji
353
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština, Italština
Realitní kancelář Costa Blanca Luxusní nemovitosti, novostavby a další prodej
Medián prodejní ceny
17 323 870 CZK
Nabídky k prodeji
94
Jazyky
Španělština, Angličtina, Nizozemština, Čínština (mandarínská)
Váš Medina Home, specialista na realitní sektor na pobřeží Costa del Sol. Díky švédsko-arabskému původu a mezinárodnímu rozhledu jsme se etablovali v tomto krásném regionu Španělska, abychom našim klientům poskytli ty nejvýjimečnější služby a jedinečné zkušenosti s nákupem a prodejem nemovitostí. Naše zkušenosti na realitním trhu nám umožňují nabídnout široký výběr vysoce kvalitních nemovitostí, od luxusních bytů a velkolepých vil až po pozemky a komerční nemovitosti. Úzce spolupracujeme s našimi klienty, abychom zajistili, že najdeme nemovitost, která nejlépe vyhovuje jejich potřebám a přáním. Z naší kanceláře ve Fuengirole vám náš tým složený z profesionálů s rozsáhlými zkušenostmi v oboru pomůže učinit ta nejlepší rozhodnutí v každé z operací, a to poctivě, transparentně a spolehlivě, což se odráží v našem zaměření na poskytování personalizované pozornosti a bezpečného a uspokojivého nakupování. Bezpečný a uspokojivý nákup.
Medián prodejní ceny
10 212 762 CZK
Nabídky k prodeji
20
Jazyky
Španělština, Arabština, Angličtina, Francouzština