Španělsko: 9 998 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Vaše realitní kancelář v deltě Ebro Jsme rodinný podnik, který se od roku 1960 věnuje realitnímu zprostředkování. Nacházíme se v Deltebre, Catalunya (Španělsko), v srdci přírodního parku Ebro Delta, jednoho z nejdůležitějších přírodních parků v Evropě, hned vedle Středozemního moře, na konci řeky Ebro. V naší Deltě můžete cvičit různé aktivity, jako je pozorování ptáků, rybaření, plavání, plavba lodí, jízda na kajaku, jízda na kole, kitesurfing a mnoho dalších. Již více než 50 let navázáni vynikající vztahy s našimi zákazníky, kteří nám důvěřují jak lokálně, na národní, tak na mezinárodní úrovni.
Medián prodejní ceny
3 672 042 CZK
Nabídky k prodeji
157
Jazyky
Španělština, Katalánština, Němčina, Angličtina, Francouzština, Rumunština
Dobrý den Mám WhatsApp a Telegram: +351 - 920166477 Já jsem Portugalec. Mluv anglicky. Hablo Espanol. Vděčný. Děkujeme. Un saludo.
Medián prodejní ceny
1 392 844 CZK
Nabídky k prodeji
211
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština
Vítejte v naší agentuře v Sotogrande! Jsme agentura pro náročné rodiny, které hledají dokonalost ve svých domovech. Chápeme, že koupě nemovitosti je důležité rozhodnutí a jsme tu, abychom vám pomohli najít ideální bydlení. Naše rozsáhlé portfolio vil a apartmánů v Sotogrande a okolí vám nabízí celou řadu možností, ze kterých si můžete vybrat. Od luxusních vil s nádherným výhledem na moře až po útulné apartmány v exkluzivních rezidenčních komplexech, máme nemovitosti, které vyhovují vkusu a potřebám každého klienta. Kromě toho se věnujeme také pomoci majitelům domů, kteří chtějí prodat své vily a byty v okolí. Náš odborný marketingový a prodejní tým bude mít na starosti efektivní propagaci vaší nemovitosti a vyhledání potenciálních kupců, čímž zajistí úspěšnou transakci. V naší agentuře jsme hrdí na to, že každému klientovi nabízíme personalizované a specializované služby. Chápeme, že každá rodina má jiné požadavky a vkus, a proto s vámi úzce spolupracujeme, abychom porozuměli vašim potřebám a našli nemovitost, která dokonale odpovídá vašim snům. Nenechte si ujít příležitost prožít zážitek ze Sotogrande! Tato exkluzivní oblast Costa del Sol nabízí širokou škálu aktivit a služeb, od golfových hřišť světové úrovně až po velkolepé pláže a rušný noční život. Sotogrande je ideálním místem pro ty, kteří hledají sofistikovaný a živý životní styl. Stručně řečeno, pokud hledáte dokonalost ve svém příštím domově nebo potřebujete pomoc s prodejem nemovitosti v Sotogrande, naše agentura je vaším důvěryhodným spojencem. Kontaktujte nás ještě dnes a nechte nás najít vaši vysněnou nemovitost nebo vám pomůžeme úspěšně prodat vaši nemovitost. Vítejte v agentuře pro náročné rodiny, které hledají dokonalost v Sotogrande!
Medián prodejní ceny
21 399 142 CZK
Nabídky k prodeji
42
Jazyky
Španělština, Angličtina
Jmenuji se Aitor a působím jako autorizovaný realitní agent: API A13245 a AICAT 10900 z Barcelony. Kromě prezentace vlastností mých webových stránek vám nabízím službu Personal Shopper v Katalánsku, která přistupuje k celému trhu s nemovitostmi.
Medián prodejní ceny
44 317 750 CZK
Nabídky k prodeji
10
Jazyky
Španělština, Angličtina
NAVIL Real Estate je rodinná firma v Granadě, která od roku 1975 nabízí svým hostům příjemný a klidný pobyt ve svých apartmánech ve městě Almuñécar, Sexitana. Tyto apartmány se nacházejí především na 1. Playa de Velilla, nejkrásnější zátoce na pobřeží Costa Tropical v Granadě. Společnost však nabízí i byty v jiných částech města a řadové domy, které by mohly být pro naše klienty zajímavé. Kromě toho NAVIL Real Estate nabízí zařízené apartmány v různých budovách na pláži, jako je Aquapark (před aquaparkem "Aquatropic"), Velimar, Necora, Los Ramos, Cala Velilla, Marisa, Torre Velilla (vedle pláže Tesorillo), bloky 5, 6 a 7 Playa Velilla, Intiyan, TAO a Residencial "Galera Playa" (luxusní apartmány pro klienty, kteří je potřebují). Většina apartmánů nabízí v letní sezóně společný bazén. V neposlední řadě nabízíme širokou škálu služeb (údržba, půjčovna aut, úklidové služby, prádelna, taxi na letiště Malaga), které vám pomohou co nejvíce zpříjemnit a zpříjemnit váš pobyt na pobřeží Costa Tropical.
Medián prodejní ceny
3 798 664 CZK
Nabídky k prodeji
56
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština
Nabízíme Vám exkluzivní služby a nejlepší výběr nemovitostí k prodeji v Monte Pego jen pár minut od písečných pláží, golfoliva Nova a marina Denia. Doprovázíme vás ve všech krocích během vašeho projektu. Naše transakce jsou zpracovávány svěřeneckou společností a specializovaným právníkem, který vám umožní bezpečný nákup s úplným klidem.
Medián prodejní ceny
10 319 705 CZK
Nabídky k prodeji
20
Jazyky
Angličtina, Španělština, Francouzština
Máme široké portfolio bytů, domů, kanceláří a komerčních prostor v provincii Girona.
Medián prodejní ceny
36 340 555 CZK
Nabídky k prodeji
12
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština
Jsem Simone Blotni, Váš důvěryhodný realitní konzultant a interiérový designér v DÉNIA (Alicante), krásném pobřežním městě mezi mořem a horami s Puerto a Marina, "Město gastronomie / určené UNESCO Creative City", které se nachází na pobřeží Costa Blanca / Španělsko, vysoce žádané trvalé turistické a rezidenční oblasti, ideální místo pro vaše investice do nemovitostí. Nabízím vynikající nemovitosti k přímému prodeji od renomovaných stavebních a developerských společností nebo vynikající re-release vlastnosti, které se vyznačují tím, že splňují náročné požadavky a očekávání a splňují klíčové aspekty, aby si užívali nádherný středomořský životní styl a život svým vlastním způsobem, ve svém volném stylu ... ŽIJTE SVŮJ SEN. V každé realitní transakci oceňuji dlouhou profesní kariéru se začátky v Berlíně / Německu a praxí v Denia s více než 20 lety zkušeností v oblasti nemovitostí a interiérového designu současně. Osobní pozornost a 360 ° služby na vašem pohodlném dosahu, speciálně navržené tak, aby byl prodej příjemným zážitkem pro kupujícího jako prodávajícího. PŘIPOJTE SE K PROGRAMU PRIME.
Medián prodejní ceny
7 977 195 CZK
Nabídky k prodeji
9
Jazyky
Španělština, Němčina, Angličtina
Poskytuji profesionální poradenství při akvizici nemovitostí v mezinárodním měřítku v oblastech jako je Kolumbie, USA (Florida) a Španělsko.
Medián prodejní ceny
12 560 916 CZK
Nabídky k prodeji
47
Jazyky
Španělština