Pozemek za Koupit v Quinta do Anjo, Portugalsko

Quinta do Anjo
Pozemek • ref.: ZMPT566654
2 595 346 CZK
Číslo objektu: ZMPT566654

Městský pozemek o rozloze 864 m2, vložený do konsolidované urbanizace a již s několika domy postavenými v klidné oblasti vesnice Cabanas, ve farnosti Quinta do Anjo.
Tento pozemek je obklopen veřejnými cestami a dá se říci, že má "tři fronty". Jedno z průčelí - nejmenší - končí na širokém konci Travessy,

Podle Caderneta Predial má toto město stavební plochu rovnající se implantaci, a proto nás odkazuje na stavbu jednopodlažního domu o rozloze 432 m2.
O možnosti výstavby dvojdomů není známo. Přesto věříme, že výstavbě jednoho dvougeneračního domu nic nebrání.
To je daleko: od vjezdu do Lisabonu, na dálnici A2, 33 km; z Palmely, 7 km; ze Setúbalu nebo Praia da Figueirinha, 15 km; a ve výšce 2 km stezka na vrchol Serra da Arrábida ve výšce 118 m.
V blízkosti najdete mateřskou školu a školu 1. kola, sportovní kroužek, kostel, piknikové místo, restaurace a kavárny s krásnými terasami, lékárnu a všechny druhy obchodu a služeb.

3 důvody, proč nakupovat se Zome

+ následná péče

Díky jedinečné přípravě a zkušenostem na trhu s nemovitostmi se konzultanti společnosti Zome věnují tomu, aby vám poskytli tu nejlepší podporu a vedli vás s maximální důvěrou správným směrem k vašim potřebám a ambicím.

Od této chvíle budeme vytvářet blízký vztah a pozorně naslouchat vašim očekáváním, protože naší prioritou je vaše štěstí! Protože je důležité, abyste cítili, že jste doprovázeni a že jsme vždy s vámi.

+ Jednoduchost

Konzultanti Zome mají jedinečné školení na trhu, zakotvené ve sdílení praktických zkušeností mezi profesionály a posílené znalostmi aplikované neurovědy, které jim umožňují zjednodušit a zefektivnit jejich zkušenosti s nemovitostmi.

Zapomeňte na byrokratické noční můry, protože ve společnosti Zome najdete plnou podporu zkušeného a multidisciplinárního týmu, který vám poskytne praktickou podporu ve všech základních aspektech, aby vaše zkušenosti s nemovitostmi předčily očekávání.

+ šťastný

Naší největší hodnotou je přinášet vám štěstí!

Osvoboďte se od starostí a získejte kvalitní čas, který potřebujete k tomu, abyste se věnovali tomu, co vám dělá největší radost.

Každý den podnikáme kroky, abychom vašemu životu přinesli větší hodnotu díky spolehlivým radám, které potřebujete, abychom společně dosáhli nejlepších výsledků.

Se Zome se nikdy neztratíte ani bez doprovodu a najdete něco, co je k nezaplacení: váš maximální klid!

Takto se budete cítit po celou dobu zážitku: Ticho, bezpečně, pohodlně a... VESELÉ!

Poznámky:
1. Pokud jste realitní makléř, je tato nemovitost k dispozici pro obchodní sdílení. Neváhejte představit své kupující svým zákazníkům a domluvte si s námi návštěvu.
2. Pro snadnější identifikaci tohoto ubytování se prosím podívejte na příslušné ID ZMPT nebo na příslušného agenta, který vám návrh zaslal.

Povrchy

Parcela864 m²

Quinta do Anjo

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data