Byt na prodej, M3 Hands off Investment, Manchester, Velká Británie

Manchester, Castle Street
Nový byt • 1 lož. • 1 koup. • 450 m² • 9. podlaží
4 614 246 CZK

M3 Ruce pryč od investic, A369

Pouze pro investiční účely – vyžadován 50% vklad

 

Hned vedle vlakového a tramvajového nádraží Deansgate leží tato nová investiční příležitost se studentskými studiovými byty od 120 000 liber. Díky 6% výnosům z pronájmu v prvotřídním centru města ve čtvrti Deansgate je to jedna z nejžhavějších investičních nemovitostí na současném trhu!

 

Od zahájení bakalářského studia až po dokončení doktorského studia je každé studio navrženo tak, aby vyhovovalo studentům všech úrovní a fází jejich akademické cesty. Na místě je také několik společných prostor, které vytvářejí jedinečné sociální a kolaborativní studentské prostředí.

 

Apartmány také nabízejí skvělý výhled na město, zejména z nejvyššího patra s výhledem na Salford Quays a Trafford. Je to jen 4 minuty jízdy autem nebo 20 minut chůze od Manchesterské univerzity a 12 minut chůze od Manchesterské metropolitní univerzity.

 

 

Chcete-li získat bezplatné plány prostorového uspořádání, virtuální prohlídku nebo dostupnost, zavolejte nebo se zaregistrujte níže a získejte informační balíček

 

Přehled investic

 

6% návratnost pronájmu

Zobrazit informační balíček ještě dnes

Nově vybudovaná zástavba

Luxusní studiové apartmány

Hot Deansgate Poloha v blízkosti vlakového nádraží

Ceny od £120,000

Minimální příjem z pronájmu od 10 679 GBP

 

 

Proč investovat do nemovitostí v Manchesteru?

 

Manchester splňuje všechny požadavky, pokud jde o investice do nemovitostí, s konkurenceschopnými cenami, vysokými výnosy z pronájmu a bezkonkurenčními projekcemi růstu kapitálu. Studentské investice ve městě jsou obzvláště lukrativní díky velké populaci Manchesteru, která nyní čítá více než 96 000 studentů.

 

Důležité je, že velkou část z nich tvoří zahraniční studenti, kteří hledají špičkové nájemní bydlení. Tato trvalá poptávka po studentských nemovitostech představuje vynikající vyhlídky pro investory, kteří mohou využít nízkých cen nyní, před výrazným nárůstem cen, který se očekává v příštích pěti letech.

 

Manchester má vynikající pracovní příležitosti, vzrušující noční život a přívětivou kulturu, která do města přitahuje studenty i profesionály. Oblast Deansgate je obzvláště přitažlivá díky své výhodné poloze v blízkosti hlavních městských univerzit a blízkosti řady oblíbených barů, restaurací a obchodů.

 

Pro více informací nám zavolejte ještě dnes nebo se zaregistrujte níže pro informace

Prostory

Ložnice1
Koupelny1
Toalety1
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí450 m²
Parcela700 m²
Alarm
Balkón
Bazén
Fitness centrum
Garáž
Interkom
Internet
Klímatizace
Krytý bazén
Myčka nádobí
Nabíjení elektromobilu
Nonstop vrátný
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Terasa
Výtah
Zabezpečení
Zahrada
Zařízeno

Castle Street, Manchester

Panoramatický výhled na město
TypByt
Rok výstavby2023
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data