1 ložnice u vodopádu Munyaka

Midrand
Byt • 1 lož. • 1 koup. • 64 m² • ref.: 7fe49062-e75a-40cc-9af5-8d836e3bf72c
1 507 818 CZK
1 633 469 CZK-125 651


Vítejte ve své městské oáze v srdci vodopádu!
Představujeme ztělesnění moderního luxusního bydlení v prestižním projektu Munyaka, zasazeném do pulzující komunity Waterfall, Midrand. Tento plně zařízený byt ve druhém patře nabízí bezproblémovou kombinaci elegance a sofistikovanosti a zajišťuje životní styl bezkonkurenčního pohodlí a pohodlí.
Od chvíle, kdy vstoupíte dovnitř, vás obklopí luxus s prostornou ložnicí s vlastní sprchou, která poskytuje dokonalé útočiště po dlouhém dni. Nejde však jen o pohodlí; Je to také o pohodlí. Vychutnejte si kulinářské speciality v dobře vybavené kuchyni vybavené kombinací jedné chladničky s mrazákem, myčky nádobí a pračky se sušičkou, díky čemuž budou každodenní práce hračkou.
Otevřený obývací prostor plynule navazuje na větší dvojitou krytou terasu a nabízí bezproblémový zážitek z vnitřního i venkovního bydlení. Vychutnejte si ranní kávu a kochejte se úchvatným východem slunce nad obzorem nebo pobavte hosty stylově na pozadí panoramatických výhledů, které se táhnou, kam až oko dohlédne.
Kromě svého kouzla a pohodlí zajišťuje tento byt nepřetržité bydlení s generátory, které bojují proti loadheddingu, což zaručuje, že váš životní styl zůstane nedotčen ani při výpadcích proudu.
Vyjděte ven a ponořte se do exkluzivního životního stylu Munyaka, kde je v hotelovém lifestylovém centru uspokojeno každé přání. Dopřejte si řadu působivých zdravotních a volnočasových zařízení, včetně šumivého bazénu, nejmodernější posilovny Training Science Gym, schválené posilovny Vitality se specializovaným trenérem a luxusních wellness lázní Camelot.
Od delikátních možností stravování v restauraci, pizzerii až po vybavení vhodné pro rodiny s dětmi, jako je vyhrazený dětský koutek a kinosál, Munyaka nabízí svět možností přímo na dosah ruky. Navíc díky prvotřídním bezpečnostním opatřením a pozorným službám concierge si můžete užívat klidu s vědomím, že jsou splněny všechny vaše potřeby.
Nenechte si ujít příležitost udělat z této nové městské oázy svou novou městskou oázu. Naplánujte si prohlídku ještě dnes a zažijte kouzlo luxusního bydlení v srdci Waterfallu!

- 54 m² elegantního, moderního obytného prostoru
- Gurmánská kuchyně se špičkovými povrchovými úpravami a spotřebiči
- Prostorná ložnice s dostatkem úložného prostoru a stylovou koupelnou
- Soukromý balkon s úchvatným výhledem na okolní krajinu
- Bezpečné parkování a přístup k prvotřídnímu vybavení, včetně:
- Nejmodernější posilovna a studio jógy
- Bazén ve stylu rezortu a venkovní zábavní areál
- 24/7 bezpečnostní služba a concierge
- Posilovna v areálu
-Restaurace
-Lázně
- Běžecká dráha
- Hřiště pro akční sporty
-Hřiště

Zažijte to nejlepší ze života ve Waterfall City se snadným přístupem k:

- Nejlépe hodnocená nákupní centra a restaurace
- Hlavní dálnice a dopravní uzly
- Přírodní rezervace a venkovní rekreační prostory

Cena: R1,300,000

Měsíční poplatky: R2,200 Měsíční sazby: R800
Celkové měsíční náklady: 3 000 R

Prostory

Ložnice1
Koupelny1
Parkoviště (venkovní)1

Povrchy

Živobytí64 m²
Balkón
Bazén
Internet
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Nonstop vrátný
Parkoviště

Midrand

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Obchody
ID7002001-54965