Casas Escondidas 1 & 2 - Dva okouzlující a dobře postavené domy se 3 ložnicemi, ze kterých si můžete vybrat, bazén, nemovitosti…

Sámara, 160
Dům • 3 lož. • 2 koup. • 156 m² • Přízemí • ref.: SFH205
10 790 822 CZK

Casas Escondidas 1 a 2 jsou dva okouzlující domy ve stylu Cota Rican, které se nacházejí v Samara Beach, uhnízděné pouhých 5 minut jízdy od centra Samary, budete mít snadný přístup k veškerému vybavení, živé kultuře a pláži Playa Samara - kde čekají neomezené vodní sporty a relaxace.

Volba je na vás – vyberte si jeden jednotlivě na velkorysém pozemku o rozloze 900 +/- metrů čtverečních za 465 000 $ se samostatným titulem, nebo si tyto dva domy kupte jako balíček za 930 000 $.

Tyto dva kvalitní domy, každý se 3 ložnicemi a 2 koupelnami, jsou v současné době nabízeny s obytnou plochou 160 metrů čtverečních, každý o celkové rozloze 320 metrů čtverečních. A co víc, jsou plně zařízené, takže si můžete užívat životní styl Pura Vida od prvního dne.

Každá ložnice je vybavena klimatizací, která vás v tropickém podnebí ochladí, a pro dny čisté relaxace vás bazén o rozměrech 5 x 3 metry zve k osvěžujícímu koupání. S možností výstavby jednoho bungalovu navíc máte možnost dále vylepšit tuto nemovitost tak, aby vyhovovala vašim potřebám a generovala další příjem.

Palmy a neposkvrněná zahrada jsou dobře umístěny mezi dvěma domy a vytvářejí soukromí, zatímco plně oplocený dvůr poskytuje bezpečnost. Úložný prostor pro každý dům je k dispozici na přístřešcích pro auta.  Oba domy jsou odděleny vstupní bránou v rustikálním stylu.

Oba domy jsou v současné době pronajímány dlouhodobým nájemníkům, každý za 1 400 až 1 700 dolarů měsíčně. Kromě toho mají lukrativní historii krátkodobých pronájmů Airbnb, což z každého z těchto domů dělá fantastickou investiční příležitost.

Nenechte si ujít tuto šanci vlastnit kousek ráje v Kostarice. Ať už hledáte klidné útočiště nebo lukrativní investici, tato nemovitost v Samara Beach nabízí to nejlepší z obou světů. Kontaktujte nás ještě dnes, naplánujte si prohlídku a proměňte své sny o kostarických nemovitostech ve skutečnost! info@pacifichomescostarica.com a 506 8366.0110 přes WhatsApp

Prostory

Ložnice3
Koupelny2
Parkoviště (vnitřní)2

Povrchy

Živobytí156 m²
Parcela890 m²
Bazén
Garáž
Internet
Klímatizace
Pračka
Satelitní TV
Zahrada
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

160, Sámara

TypDům
Rok výstavby2006