Krásná dvojdomková vila

Grand-Saconnex
Řadový dům • 6 místnost(i) • 4 lož. • 2 koup. • 168 m² • ref.: M-24-085
45 841 400 CZK
Tato nádherná dvojvila se nachází ve vyhledávaném městě Grand-Saconnex na pozemku o rozloze 350 m2 a nabízí rozmanité vybavení, které jistě osloví rodiny s dětmi.

Tato vila se rozkládá na obytné ploše 168 m2 a má 6 pokojů harmonicky rozdělených na třech úrovních:

Přízemí: Jakmile vstoupíte, přivítá vás vyhřívaná veranda, která funguje jako vstupní přechodová komora, ideální pro užívání si světla v každém ročním období. Ze vstupní chodby se vchází do sprchového koutu s toaletou. Vybavená a funkční kuchyň se otevírá do světlé jídelny. Můžete se také těšit na teplé posezení zdobené autentickým krbem. Z obývacího pokoje vás okna od podlahy ke stropu zavedou na krásnou krytou terasu (elektrická pergola), která zasahuje do soukromé zahrady a vyhřívaného bazénu.

1. patro: Schodiště vás zavede do horního patra, které se skládá ze tří pohodlných ložnic, zaručujících soukromí a klid. Ložnicím slouží moderní a vybavená koupelna: je vybavena vířivkou pro chvíle relaxace, sprchou a toaletou.

Podkroví: Podkroví odhaluje všestranný prostor, který může uspokojit různé potřeby. Ať už jej vnímáte jako další ložnici, televizní místnost, posilovnu nebo kancelář, tento prostor se přizpůsobí vašim přáním.

Exteriér a společné vybavení: Vila má vlastní bazén, slibující chvíle svěžesti v letních dnech. Hosté se mohou těšit také na zelený park a tenisový kurt pro byty. Tuto nemovitost doplňuje box a tři parkovací místa.

V blízkosti škol, obchodů, mezinárodních organizací, letiště, veřejné dopravy a přístupu k dálnici tento dům dokonale kombinuje kouzlo, funkčnost a volný čas.

Příležitost, kterou si nesmíte nechat ujít

Prostory

Pokoje6
Patra3
Ložnice4
Koupelny2
Garáže (venkovní)1
Parkoviště (venkovní)1

Povrchy

Živobytí168 m²
Celkem350 m²
Bazén
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště
Tenis

Grand-Saconnex

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Základní škola
TypDům
Rok výstavby1984