Vila se 2 ložnicemi na prodej v Caniço, Santa Cruz

Caniço
Vila • 2 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 300 m² • ref.: PT-124561046-91
4 737 210 CZK
Popis

Nemovitost k nahlédnutí dne 29.04.2024
Tato okouzlující nemovitost, která se nachází v idylické oblasti Livramento, v Caniço, představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají klid a nádherný výhled. S celkovou rozlohou 1480 m² nabízí tato nemovitost otevřený výhled na moře a poskytuje atmosféru klidu a pohody.
Dům, i když vyžaduje renovační práce, má konstrukci s potenciálem přizpůsobit vkusu kupujícího.
V současné době má funkční kuchyň, koupelnu, dvě útulné ložnice a obývací pokoj. Navíc nabízí přístup do druhého patra, které lze transformovat na více místností a rozšířit tak obytný prostor dle budoucích potřeb majitele.
Přístup autem je terénní, i když je stále nutné vytvořit cestu pro vozidla. Tento aspekt dává kupujícímu svobodu naplánovat si vstup do domu podle svých potřeb, což umožňuje větší flexibilitu při navrhování venkovního prostoru. Za zmínku stojí, že o licenci již bylo požádáno od městské rady a proces stále probíhá, což usnadňuje budoucí renovační práce.
Tato nemovitost je obklopena klidnou atmosférou a je ideální pro ty, kteří chtějí uniknout městskému shonu a užít si klidné chvíle se zvukem vln oceánu. Nepřehlédnutelná příležitost, jak proměnit tento prostor ve svůj vysněný domov nebo prázdninové útočiště. Naplánujte si návštěvu již nyní!

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny1

Povrchy

Živobytí300 m²
Parcela1480 m²

Caniço

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře
Hodnocení energetické účinnosti
E
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)
E