Vhodné apartmány pro investici v Gazeferin, Severní Kypr

Northern Cyprus
Byt • 2 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 56 m² • ref.: ECN-00432-36083
2 350 696 CZK
2 321 495 CZK+29 201
Apartmány v těsné blízkosti moře v Gaziverin, Lefki, Severní Kypr

Gazifirin je vesnice v okrese Lefki v Severokyperské turecké republice. Je známá svými přírodními krásami a pobřežím. Během své historie hostilo různé civilizace a má mnoho kulturních památek. Zatímco zemědělství a chov zvířat tvoří základ vesnické ekonomiky, na významu nabývá také zdravotní turistika. Gazifiran je místo, které nabízí klidný život. Ostrov má nejdelší nádherné pobřeží.

Apartmány na prodej v Lefki, Severní Kypr; na místě je trh, bar, restaurace a kavárna. 300 m od moře a na pláž, 750 m od zdravotního střediska, 10 km od centra Guzelyurt, 16.6 km od hraniční brány Aplich, 40 km od centra Nikósie, 46.2 km od centra města Kyrenia, 66.2 km od Ercan International Airport, Larnaka 97.2 km od letiště

Apartmány s přímým výhledem na moře se nacházejí v komplexu s moderním vybavením. V komplexu je mnoho zařízení, jako je bar, restaurace, karaoke bar, venkovní a vnitřní bazén, vnitřní a venkovní dětská hřiště, různá hřiště, posilovna, turecké lázně a kavárna na terase.

V této oblasti aktivně pokračují projekty přístavů a nemocnic, protože byty jsou během dne v docházkové vzdálenosti od všech vašich potřeb. Byty v rozvíjejícím se regionu jsou při výstavbě navrženy za použití světoznámých vysoce kvalitních materiálů. Každý apartmán má funkce zvyšující pohodlí, jako jsou vnitřní a venkovní parkovací místa, klimatizace, internetová a satelitní infrastruktura a interkom.


ECN-00432

Prostory

Pokoje2
Ložnice1
Koupelny1
Balkony1

Povrchy

Živobytí56 m²
Celkem66 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Sauna
Tenis
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Interkom
Internet
Parkoviště

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2026