Apartmány na prodej v blízkosti moře v Eskile Long Beach

Northern Cyprus
Byt • 3 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 100 m² • 1. podlaží • ref.: ECN-00431-36052
6 216 934 CZK
Apartmány v blízkosti moře v Eskele

Oblast Eskile se nachází na severovýchodním pobřeží ostrova. Investiční areál, který byl také tématem časopisu Forbes, nabízí svým obyvatelům klidný život se slunečným počasím 300 dní v roce. V okolí se nachází mnoho hotelů, kasin, vnitřních i venkovních zábavních prostor. V rozvinuté oblasti se nacházejí restaurace s mezinárodní kuchyní, nemocnice a mezinárodní školy.

Apartmány na prodej na Severním Kypru: 450 mt od Karpaz Main Road, 850 mt od moře, 850 mt od kasina a zábavních center, 2 km od centra města Eskere, 3 km od McKenzie Bay, 4 km od Pera Mackenzie Beach & Club, 12 km od Near East College, 15 km od Famagusta State Hospital, 16 km od Eastern Mediterranean University, 17 km od Famagusta, 50 km od letiště Erkan, 70 km od mezinárodního letiště Larnaca

Projekt o celkové ploše 22.000 m² se skládá z vil a bytů. U vstupu do areálu je ostraha 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Součástí komplexu je venkovní bazén, vyhřívaný bazén a dětský bazén. K dispozici jsou lázně, sauna, posilovna, tenisový kurt, dětské hřiště, restaurace a kavárna v upravené zahradě. Studiové, jednopokojové, dvoupokojové a dvoupokojové apartmány mají mezonety s jednou ložnicí, dvoupokojové mezonety, mezonety se 3 ložnicemi a mezonety se 4 ložnicemi s možností vlastní koupelny. Smart je součástí projektu. Apartmány mají funkce zvyšující pohodlí, jako je centrální internetová infrastruktura, satelitní systém a klimatizační infrastruktura.


ECN-00431

Prostory

Pokoje3
Ložnice2
Koupelny2
Balkony2

Povrchy

Živobytí100 m²
Celkem178 m²
Balkón
Bazén
Klímatizace
Satelitní TV
Sauna
Tenis
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Internet

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na moře
TypByt
Rok výstavby2027