Ohromující vily od 34 990 USD a luxusní apartmány od 49 990 USD v Mawi na úžasném ostrově Lombok

4576+39F, Selong Belanak, Praya Barat, Central Lombok Regency, West Nusa Tenggara, Indonesia, 4576+39F, Selong Belanak, Praya Barat, Central Lombok Regency, West Nusa Tenggara 83572, Indonesia
Vila • 1 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 45 m² • Přízemí
814 273 CZK

S potěšením oznamujeme náš třetí projekt v Indonésii, tentokrát na nádherném ostrově Lombok, vedle světoznámé pláže Mawi, to je skutečný ráj za cenu nového vozu!!

Nabízíme různé styly nemovitostí, které vyhovují všem rozpočtům a potřebám investorů, od samostatně stojících glampingových vil za pouhých 28 000 GBP až po třílůžkové luxusní samostatně stojící vily za pouhých 149 990 USD, s možností soukromého bazénu a různými styly nábytku v nabídce

Pro ty, kteří hledají více apartmánů hotelového stylu, nabízíme apartmány s jednou ložnicí od pouhých 49 990 dolarů a super luxusní apartmány 149 metrů čtverečních + 9 metrů čtverečních terasy za pouhých 79 990 dolarů!!

Vezměte prosím na vědomí, že se jedná o akční ceny pro investory s ranní ptáčata a rychle se vyprodají.

Redland Property Group je spolupráce nejlepších makléřů a developerů z celého světa, kteří se spojili, aby vám, klientovi, poskytli ty nejlepší dostupné nabídky investic do nemovitostí.

Působíme jako prostředník mezi kupujícím a developerem, sami nic neprodáváme ani nestavíme, a proto zůstáváme zcela nestranní, nepřijímáme klientské prostředky ani neúčtujeme poplatky za naše služby, developeři, se kterými spolupracujeme, nám platí provizi, takže jako firma vyděláváme peníze pouze tehdy, pokud jsou naši klienti 100% spokojeni s obchody, které propagujeme, a nakupujeme je přímo.

Víme, že každý kupující/investor má svá vlastní specifická kritéria a rozpočet, proto jsme naše propagované projekty kategorizovali do "typů investic", abychom vyhledávání a recenzování trochu usnadnili.

Redland Property Group má více než 100 let kolektivních zkušeností v zámořském odvětví investic do nemovitostí, pracujeme jako agenti, developeři, právníci a účetní, jsme opravdu vybaveni pro zvládnutí jakékoli situace a jsme po ruce, abychom vám pomohli a poradili jakýmkoli způsobem, který můžeme prostřednictvím vašeho nákupu, od jedné nemovitosti nebo investice, až po plnou správu a budování vašeho portfolia.

Jsme společnost registrovaná ve Velké Británii s kancelářemi nedaleko Londýna a jsme plně akreditováni AIPP (Association of International Property Professionals).

Prostory

Pokoje1
Ložnice1
Koupelny1
Toalety1
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí45 m²
Parcela179 m²

4576+39F, Selong Belanak, Praya Barat, Central Lombok Regency, West Nusa Tenggara 83572, Indonesia, Selong Belanak